Share to FB



Autor: Mokowski



Zaronite u karijeru

Stručnjaci savjetuju: hodočašće u međuguzje nadređenog pomaže u karijeri!

Ljudi imaju naviku svuda hodočastiti i svemu se klanjati, ali samo oni pametni znaju da se prosperitet i karijera nalaze u šefovom debelom crijevu.

Zagreb – Najnovija istraživanja pokazuju kako je za napredovanje u karijeri poželjan visoki stupanj obrazovanja, ali nije glavni i presudan faktor. Koje su kvalitete važnije priupitali smo profesora komunikologije, s jednog privatnog fakulteta na kojem se obrazuje buduća hrvatska elita i kojeg nije prošao samo onaj koji ga nije upisao, Tomislava Šprehera.

Naš fakultet studente uči novim vrijednostima i sposobnostima koje će im pomoći u daljnjoj karijeri. Samo znanje i stručnost su zastarjele kvalitete, relikt jednog, rekao bih, bivšeg propalog režima. Danas nitko ne želi zaposliti ekonomista koji zna, ali ne želi zamračiti par milijuna eura. Moral je diskvalificirajući faktor u karijeri mladih ljudi. Stoga posebnu pažnju obraćamo na brisanje svih skrupula iz organizma naših studenata. Poseban dio i većinu nastave studente upoznajemo s mjestom gdje će, ako žele biti uspješni, provesti većinu svog života. Radi se naravno o debelom crijevu budućeg šefa – zapričao se Špreher.

Profesor Koprofilović je pokušao objasniti važnost kvalitetne interakcije izmađu zaposlenika i međuguzja nadređenog, za koje smatra da je jedini odlučujući faktor za napredak u karijeri zaposlenika.

Šefovo međuguzje je sveto mjesto za svakog mladog čovjeka željnog napretka. Šefov anus se treba naučiti voljeti, biti spreman tamo provoditi vrijeme, cjelivati ga i pružati mu nesebičnu ljubav, biti uz njega u dobru i zlu. Kad jednom naučite kako istinski voljeti to nadasve toplo mjesto, onda ste čovjek osposobljen za velike stvari – zatrpao nas je verbalnim fekalijama profesor Koprofilović.

Ovaj fakultet je nadasve popularan kod mladeži naše dvije najveće političke stranke. Ti mladići su toliko revni i željni dokazivanja da je pravo čudo kako do sada još nitko od njih nije stradao od gušenja.

VIŠE VIJESTI:

Vidite, ne zna se ko je od koga presnimio foru, ali mi javljaju da i u Novom Sadu ima sličan fakultet, a Beograd ga krije "ko zmija noge" i ima samo "istureno odjeljenje" - u kome se školovao i aktualni Predsjednik Srbije!




portalIzlaz na portal         Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice