Aspekt Severnog čvora nam šalje važnu poruku


Velika konjukcija #8


IZVINITE NA TEKSTU ŠTO NIJE UREĐEN DO KRAJA JER MI JE CENZURA NA FACEBOOKU BLOKIRALA PRILOG, PA ĆU OD SAD OVDE DA PIŠEM

Tas pravde je na našoj strani. Daznali smo da je život pobedio zlo. Kažu da su to milenijumska kretanja. A tada su vremenski termini nebitni .

Eto sve sam vam rekao bez da mnogo objašnjavam. I hajd sada kući svi na radne zadatke. 😀😀😀

Kažu ovi s neba (vi to tako volite da čujete, ali ja ne znam i ne interesuje me gde su), elem, kažu oni porukom (koju samo neki mogu da pročitaju) da zlo posustaje. I da je pitanje dana kada će se dezintegrisati. Mada je kratkoća vremena relativan pojam. Uporedite satove kornjače i leptira. A dotle,

SITUACIJA

Znamo trenutno, za ovaj momenat, aktuelne igrače: Bik, Uran, Čvor i Mars. Pitanje je šta će tu da prevagne? Samo je Bik miran i miroljubiv. Ostalo troje su nedajbože - svako na svoj način ratoboran i nametljiv. Ali ja se ne bojim da će doći do bilo kakve eskalacije povodom čega bi se možda uvodila vanredna stanja i da narod izlazi na ulice. Ne., ne ne . S ulice narod nije ni trebao da se vraća kući, i sve bi bilo drugačije. Ali nećemo da se vraćamo. Idemo sada mirno i pametno. Korak po korak. Samo kratko da elaboriram ovu temu, jer imam nameru da se osvrnem na još dve koje su po meni važnije. I tako do konačnog.
Vidite, Ako se sve događa u Biku i u prirodnoj II kući, onda će na tapetu biti šira ekonomska pitanja. Ekonomija, novac, cene, vrednosti. Možda skok cena, ali to je dosta jeftino i neće elita da reskira nerede zbog toga. A neće ni nerede. Ne treba im sada to kada imaju problem Ukrojene i međusobno. A i Rusi se uskopistili. Biće problema oko hrane, ali neće nestati. Već će enormno skočiti cene i neće pasti berza, jer pad berze im sada ne pogoduje, mada mogu da je fiktivno obore, kada požele. Ionako je skoro sve u njihovim rukama.

Oni mogu sve!

I tu smo kod ključnog momenta.

a) Ako mogu sve, zašto SVE i ne urade?

b) A ako ne mogu sve, znači da ima neko od koga zaziru.

Nebitno je ko i šta, važno nam je da znmo da ima nade i da nije sve izgubljeno. (To vam prvi put posle dve godine kažem).

Dakle neće nestati hrane, jer je ima u izobilju, ne lagerujte je, jedino svaki dan sve poskupljuje.

SVET I MI

Elem, svaka planeta, i natalna kuća se iskazuju na najmanje 10 načina. Evo vam i pogledajte

Da li shvatate koliko je astrloški teško tvrditi nešto? Svi koji tvrde da su pogađali, jesu - vazduh! Uostalom, koja korist od tih pogodaka?? Dakle, uticaji Kuće i Znaka mogu dosta skratiti spisak, pa opet će biti puno razloga. I razlog se ne zna do samog kraja. Pitanje je da li zna i Vučić šta se "valja iza brega?" Mala je vajda od planeta. Ali nemamo drugo ezoterijsko pomagalo.

Konce drži ekipa na planetanom nivou, u senci koja usmerava i samu duboku državu. Jer taj nivo odlučivanja na planeti ima najmanje još dva nivoa (po mom saznanju) a možda i više.

Ekipa na zemlji drži sve konce u svojim rukama, fiktivno, ali faktički je toga sve manje. (Galaktička Federacija je NEBULOZA izmišljotina).

Podele su u eliti!

Dakle moramo uzeti u obzir da neće oni dozvoliti da se mi presaberemo i skockamo. Sve će uraditi da do toga ne dođe. Možda neće doći sutra, ali će vrlo brzo doći kada počne Evropa da cvokoće (obezbedite energente). E tada će biti problem bilo šta reći narodu kome je hladno i njovoj deci koja se razboljevaju. Da bi dobili plin, morali bi da daju Rusima zlato. E to je već problem, ali i rešenje.

No idemo dalje.

Dakle nemaju interes da nas bockaju, ali neće nas ni maziti. Neki namet će nam već odrediti u skladu sa aktielnim aspektom gledajući iz njihovog ugla. A mi čemo kao morati to da prihvatimo - ali nećemo hteti. i tu ćemo se natezati.

KLJUČNI IGRAČ JE MESEČEV ČVOR

Da, Čvor je glavni igrač jer je Uran samo katalizator jer je u Biku. A Mars samo ide niz dlaku Čvoru i mpože da pravi zemljotrese.

Sigurno ste primetili da u svim dosadašnjim Mundanim kartama jedna tačka „štrči“ u celoj priči ~ generalno sve tranzitne planete su na jednoj strani, a samo jedna na suprotnoj strani ~ Severni Mesečev Čvor (on nije planeta, već tačka - pravo čvorište)

Severni Mesečev Čvor je taj koji obožava da ruši tabue, da ide u inat utvrđenim pravilima morala & zakona, jer tako on pruža mogućnost čoveku da potpuno ispolji svoju gramzivu & megalomansku stranu ličnosti. (U indijskoj astrologiji ima još goru poziciju). Ja ga ne osećam tako. Po meni je on vrh - putokaz sudbine. Da njega nema i Satruna, ko bi od 100 kg mesa mogao da napravi čovekolikog? Ali se slažem da on u suštini ni malo nije naivna tačka u natalu i njegova postavka često „oboji“ ceo natal ako je postavljen u nekom polju ili znaku koje će još više da istakne njegove osobine.

Oličenje sebičnosti života

Pazite Čvor je UVEK na "našoj strani" Čvor nam je putokaz šta nam je činiti u ovom životu. I šta je tu loše? Loše je to što je on odraz čovekov. Jer čovek nije dobar! Takav je je i čvor. Oboje hoćemo SVE! Severni Mesečev Čvor je kao „negativni“ Jupiter ali ima mnogo veći poriv ka „htenju i željama“ da se nešto uveća i umnoži u njegovom životu ~ Jupiter kad se nađe u konjukciji sa nekom planetom, on naglašava sve njene kvalitete (pretežno one dobre, sem ako je znak gde je ta konjukcija nije loš po Jupitera, tipa Devica ili Jarac) i ne preteruje previše, nije sebičan, ali Severni Mesečev Čvor je takav da njemu nikada nije dosta, on je oličenje sebičnosti, on do kraja života želi više, bolje, sjajnije, uticajnije, blještavije, skuplje… Zar ne prepoznajete sebe u Čvoru? O čemu onda pričamo?

Severni Mesečev Čvor kad se nađe u konjukciji sa nekom planetom, on toliko poremeti balans te planete, da ona počne da se ponaša potpuno ekstremno (najčešće preterivanje u lošem) - zamisite sunce... Naravno, ako je sama planeta koja je uključena u konjukciju sa Severnim Mesečevim Čvorom dobro postavljena (to znači napr u svom sedištu, benefičnom polju, nema malefične aspekte sa drugim planetama) ova neće biti tako raspuštena i „na sve strane“, tj neće samo ova konjukcija da donese raskalašnost i želju za extremno velikim uživanjima u životu, ali će ta želja za „JOŠ“ tinjati u duši te osobe, naravno.

REZIME

I eto toliko za danas. Čuli ste da vam je neko javno rekao da uopšte niste slatki, da ste previše za sebe i da vam je sve tako kako je jer ništa ne činite za sveopšte dobro. I ako ste vi takvi - takav je i svet koju vas okružuje.

SUTRA

Sutra ćemo malo Urana da pretresemo, ako ne bude 40 stepeni, pa neću onda izlaziti iz Save ili odem u Jakovo. ;)

PORUKA?

Da najavio sam vam moćnu poruku ovog aspekta. Rečiću vam je narednih dana.

KAKO DA SE POSTAVIMO?

I hteo sam još nešto o načinu kako da se postavimo? Ali je i ovo previše jer se od vas očekuje da se konačno izvučete iz sopstvenog mraka i počnete da učestvujete u promenama. Jer niko ti neće doći i reči : "Mirjana slobodna si....".

Sve u životu mora da se zaradi

§

Ne budete li se tako postavili, sve se nastavlja po starom. A šta ću vam? Čudo se neće desiti samo po sebi i bez učešća ljudi - jer kome će se ono prikazati? Promene će se aktuelizovati po algoritmu Prirode, ali bez onih koji čekaju da se desi čudo. Jer promene će se desiti, a vi ćete biti nespremni, ne da ih prihvatite, nego bićete nespremni da ih zumete. Pa stoga nećete ni osetiti promene jer ste navikli na poniznost i verovanje Vođi, pa bio on i zlo.

To be continued...


@ Lazar 2022.

Predhodna stranica