Feng Shui i nezaboravan seks
Sedam feng shui savjeta do boljeg raspoloženja i boljeg seksa u spavaćoj sobi!

Uz pomoć feng shuia promijenite izgled spavaonice i bolje se osjećajte u njoj.

Atmosfera vaše spavaonice utječe na ljubavni i seksualni život. Otkrit ćemo vam sedam trikova feng shui savjetodavke Tess Whitehurst, koja savjete crpi iz filozofije feng shuia, te stvari nisu ništa neobično nego jednostavno kroz svakodnevni život zaboravimo na najjednostvnije stvari.

1. Feng shui spavaonica: slike i fotografije


Svako ko se okrene oko sebe će brzo zaključiti, da vizualni doživljaji utječu na naše osjećaje i raspoloženje, isto vrijedi i za spavaću sobu. Fotografije vaših roditelja sigurno ne pripadaju u spavaću sobvu. Za svaku sliku koja je u spavaonici, pitajte se budi li u vama romantične/erotične osjećaje ili ne. Primjeren izbor bi bio: Slike zagrljenog para, romantična slika vas i partnera, koja će uzbuditi vaše osjećaje na pozitivan način. Djela slikara Gustava Klimta i Alphonsa Muche su vrlo raširena i odličan su dodatak spavaćoj sobi.

2. Feng shui spavaonica: tople boje


Tople i zemljane boje otvaraju srce i uspostavljaju emotivno povezivanje. Zato koristite u feng shui spavaćoj sobi boje kao što su: crvena, narančasta, žuta, terra cotta, zlatna i bež za posteljinu. Ukoliko se ne možete ovojiti od svoje snježno bijele posteljine, koristite tople boje za dodatne elemente spavaće sobe, kao što su prekrivači ili ukrasna uzglavlja. Hladne boje kao što su plava i zelena mogu ohladiti strasti i osjećaje.

3. Feng shui spavaonica: Ugodno na dodir


Prostirka od umjetnog krzna, plišani jastuk ili satenska plahta su bogati materijali koji su ugodni na dodir. Nježnost materijala će preuzeti vaše osjećaje i pomoći će vam da zaboravite naporan dan koji se može pretvoriti u vrlo ugodnu veče.

4. Feng shui spavaonica: svjetla i osvjetljenje


Striptizete i plesačice u klubovima gotovo uvijek izgledaju poželjno i puteno. Ali nije uvijek slučaj da imaju savršena tijela. Tajna je u osvjetljenju. Svijeće i manje svjetiljke će dati nježnu svjetlost na strateškim mjestima kada u spavaćoj sobi dođe do strasti. Čak i lampice koje imate spremljenen među božićnim nakitom mogu biti od koristi.

5. Feng shui spavaonica: spavaća soba nije radni prostor

Kao i u poslu, u spavaćoj sobi trebate biti usredotočeni na važne stvari. U spavaćoj sobi su to intimnost, romantika i odmor, sve troje treba biti u harmoniji. Stvari koje vas podsjećaju na posao i neke stvari koje nisu dio vaše intime jednostavno ne trebaju imati mjesta u vašoj spavaćoj sobi.

6. Feng shui spavaonica: afrodizijaci


Afrodizijaci nisu mit. niso mit. Osim čokolade ili ananasa, afrodizijaci koje vrlo rado koriste posjetitelji IntimateMedicinea, u spavaću sobu donesite i eterična ulja. To nisu samo opuštajuća sredstva, već će i oživiti vaš seksualni život. Izbor je neograničen, početnici neka probaju s jasminom, vanilijom,  patchoulijem ili ylan-ylangom.

7. Feng shui spavaonica: spavaća soba je za dvoje 


Iako možda još uvijek ne dijelite spavaću sobu s nikim, postavite noćni ormarić i lampicu na obje strane kreveta. Ukoliko nema prostora za ormariće pokušajte druge elemente jednakomjerno rasporediti na obje strane kreveta. To će uzbuditi osjećaj ravnopravnosti i poštovanja prema partneru, ukoliko niste u vezi, to je najbrži put da netko novi dođe u vaš krevet.portalIzlaz na portal         Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice