Share to FB




5 obaveznih tema dok je Jupiter u Lavu

Pet stvari koje morate da uradite dok je Jupiter je u Lavu, ovog leta koje je u punoj snazi, sa Suncem, Merkurom i Jupiterom u Lavu. To znači da je vreme da pojačate glamur i prikazivanje, jer tu je najveća planet u "najvećem znaku". Da, uz povoljan aspekt i planetu - znam, pa, zato će svako uzeti deo kolača koji mu pripada. Što se mora-mora se, ali ima i ono da ako se radi velikodušno - duplo će se vratiti, pa zato iskoristite ovaj mesec energije - jul elektrana!

1. Sunce!
Izađite van, roštiljajte, kupajte se, sunčajte se na plaži jer telo voli zrake. To je vreme kada se pod suncem podiže vaš nivo vitamina D u organizmu i čini vas sretnim.

2. Pevajte!
Veselite se. Ako karaoke nije vaša omiljena stvar ili audicija vaše lokalne družine, a vi idite barem i gledajte njih - podelite sreću i veselje s nekim - pa to Lav najviše voli. Dobro je vreme i garancija uspeha u mnogočemu.

3. Velikodušnost!
Podelite nešto s nekim. Lav je velikodušan, a i Jupiter - pa šta čekate. Cicije da mi se sklone. Besplatno nešto uradite - pa nije valjda da je sve za naplatu? A i po kineskom horoskopu Konja je lepa prilika i dobre su financijske prognoze. A kako mislite da zaradite ako nešto ne uložite - date? Ma, baš danas! Domaćin ste skupa i uvedite i prijatelje u slične aktivnosti, jer ovo vaše vreme ako ste pozitivni.

4. kosa!
Kao vladar kose, ovo je vaše najsretnije vreme da isprobate nove frizure i pokažete se. To će vas učiniti novijim, lepšim, interesantnijim i prijemčivijim. Pokažite se na nov način. To će biti vaša najbolja kruna sada.

5. Romantika!
Ona je znak ljubavi. Pitajte bilo koga, da li je vreme za rušenje ili za stvaranje? Pokažite drugima koliko vam znače jer to LAv radi i voli da i njemu rade. Koja god bude vaša želja, ona će biti prava - ako je u njoj sadržana romantika.

Slavne osobe s Jupiterom u Lavu: Nicole Kidman, Pamela Anderson, Mick Jagger.

Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice