Share to FB




Direktni Jupiter u Raku

Jupiter u Raku je u egzaltaciji. Ovde Jupiter preuveličava Raka (daje preemotivnost, presebičnost, nacionalizam, dogmatizam...). Daje ljubav i pažnju prema porodici. Kada je u Raku onda je i učitelj- vaspitač - pa u dobrim aspektima doprinosi poštenju i velikodušnosti, dobre religijske principe, a sve u kući gde nam se nalazi. Daje veliku sreću sa imovinom i porodicom, prosperitet.

Dakle, Jupiter je planeta sreće i ekspanzije, a u Raku i vaspitanja, u ugodnom znaku Raka je od prošlog leta. Tu on na prvo mesto stavlja porodicu pa se najlakše da povrediti u vezi njih i prijatelja. Ako znate nekoga sa Suncem u Raku, znajte da oni vole i vas i hraniće vas voditi brigu o vama. I budite sretni jer imate "rezervne" roditelje, i pored njihovih promjenjivih raspoloženja. Kada je Jupiter tu, aktuelne su teme predaka i veze s njima.

Jupiter je bio retrogradan u posljednjih nekoliko meseci , tako da je bio porodično orijentisan ali je to bilo pomalo prigušeno, a možda i zbunjujuće jer smo možda očekivali više.

No, to je sve što će se promijeniti, kao planeta velikih stvari i hrabrih ljudi ide direktno od 6. marta i kreće se napred u Raku do jula. Stoga imate nekoliko meseci da se iskoristi planetarni uticaj sreće. To je povoljno pogotovo ako ste Rak, Škorpion ili Ribe, ali to je korisno i za sve nas - naročito onima nama koji imamo probleme zdravlja iz ranog detinjstva - sad nam je prilika da ozdravimo. To ne pokriva baš sve koje poznajete - pomoć zavisi od aspekata.

Kuća nam je SVEP u narednih nekoliko meseci, tako da se okrenete učvrščivanju porodičnih veza, negovanja, razumevanja, pomaganja, naklonosti. To znači da je u redu i da se petljate oko svoje kuće, oko bašte, ali i da uključite tu i svoje porodično stablo - pregledsjte stare fotografije i nka vas ponese nostalgija. Ma, šta vas briga - podsetite se odakle ste i kome pripadate.

Zato recite " da" na kućnom bioskopu, ali pokušajte izbegavati emocionalno "prejedanje".

Više se fokusirajte na ozdravljenje svojih odnosa s voljenima, i okrenite se dijeti u bukvalnom smislu - manje verovatno ćete pojesti celu seriju čokoladnih napolitanki, bombona, keksa, kolačića...

Stvarno - fokusirajte se na smanjenje obilnih obroka i preterivanja u svakom smislu, osim u ispoljavanju svojih osećanja.

SVAKO ISPOLJAVANJE EMOCIJA NAS OSLOBAĐA IZNUTRA I LEČI!

Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice