Share to FB




Direktni Merkur u Vodoliji

Pomičemo granice mentalnog jer Merkur uskoro ide idirektno iz Vodolije

Nakon tri nedelje haosa, konfuzije, izgubljenih stvari, kašnjenja, nesporazuma i opšte strke i bespotrebnih putovanja, konačno možete dobiti satisfakciju: Merkur kreće direktno u petak, 28. februara, a ... bilo je i vreme !

Dok je Merkur išao retrogradno kroz Ribe u februaru, naš emocionalni život je bio "uronjen" u nostalgiji i blatu - mi smo često bili vremenski putnici stazama naše prošlosti. E, vala dosta ga je bilo.

Vodolija, donosi tehnologiju. Ona je astrološki - majka izuma. Pa kad je Merkur krenuo natrag u znak intelekta i električne energije sredinom meseca, nastupio je nered iznenada i udario na sdirektno u digitalne uređaje koje koristimo. I zato smo jako povezani s našim napravama, Androidi ovih dana. Praktično smo oštećeni ili povređeni, jer i pored naše volje i znanja i moći oni nisu radili kako treba. E, sada stiže rasplet, ali idite: byte - po - byte. Raščistite sve što ne valja na komunikacionim sredstvima.

Na sreću, nakon tolikog vremena planeta komunikacijskih aparata i uređaja kreće direktno - znači sve će proraditi. A vaš um će se vratiti na zdravije staze. Imajte na umu da se to neće dogoditi sve odjednom. Piotreebno je 10 - do 14 - dana Merkuriovog stanja "u fazi senke", tokom kojih će Merkur polako dovesti svoj digitalni život natrag u red.

Ali nered koji j enapravio lično nama, e to moramo sami da ispravimo. Mislim pre svega na odnose i na situaciju na poslu. A da bi počelo da dolazi do ppromene moramo eliminisati sklonost i veriovanje u neuspeh. To će nam doneti pogodnosti na radnom mestu.

Još je važnije, vaš um je potpuno nezamenjiv računar - i on će biti u mogućnosti da preuzme podatke da bi vi bolje funkcionisali nego u predhodnom vremenu. Razgovori će lakše teći, vaše pisanje više neće biti švrakopis, nerazumljiv. Sve će opet početi da ima smisla. Ali treba malo vremena.

Ključ je strpljenje. Nemojte očekivati da će se sve i svi probuditi na jedan dan i po savršenom scenariju.

Dobićemo svi natrag opet svoj lični ritam. Opet ćemo krenuti u svoja istraživanja, razmišljaqnja i smislena pisanjai komunikacije- i kao što rekoh: sve u malim dozama - sve više i više.

Mozak, magla i tehnička katastrofa su jako loša kombinacija, ali vaša brzina, bistrina i preciznost uskoro će se vratiti.

Možda bi bilo dobro da zadnju suboru u ovom mesecu ostavite z aodmor - za lični "reset". Izvucite se nekoliko dana iz većih projekata. dok se sve ne stabilizuje jer nije važno samo da vi budete ok - već i oni koji treba da prime vašu informaciju. A nismo svi isti? Zar ne? Sačekajte da se svi umovi "usklade" pre nego što opet počnu da "greju i prže".

RAZJASNIĆE SE SVE NEJASNOSTI, POTPISAĆE SE SVA POGREŠNO OTKUCANA REŠENJA, POMIRIĆE SE POSVAĐANI JER ĆE SHVATITI DA SU REKLI ONO ŠTO NISU TREBALI. PRIČAĆE ONI KOJI SU PRESTALI. POČEĆE SVE OD ONOG MESTA GDE JE I STALO KADA JE MERKUR KRENUO RETROGRADNO. SREĆNO!

P.S.

Ali vidite da odradite sve što je potrebno dok Merkur ponovo ne uđe u Ribe, jer "nije mu tamo mesto" za jasne kominikacije...

Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice