Share to FB




Godišnji horoskop - finansije - za sve znake za 2014.g.

Novačani dobici i financijski izdaci u 2014. godini ovisit će ponajprije o vanjskim čimbenicima kao što su: rođaci, lokalne i državne vlasti i insitucije. Morat ćete se više potrudit zaraditi novac, a savjetujemo i razvitak strategije, odnosno donošenje financijskog plana. Imat ćete manjih financijskih problema koji će vrhunac dostići u srpnju 2014. godine, dok ćete u kolovozu 2014. igrom slučaja imat šansu izvršit kupovinu nekretnine koja će vam razrješit mnoga životna pitanja. Budite oprezni s novcem!

Ova, 2014. godina odlikovat će se dobrim financijskim uvjetima, harmoničnošću te stabilnošću. Usprkos mnogim iskušenjima, zanemarit ćete vašu "glad" za skupocjenim darovima te uspredotočit se na ciljeve važne za unaprijeđenje stanovanja. Ukoliko ste povezani s sferom umjetnosti ili kulture, neka izdavanja bit će neminovna.





Prvih šest mjeseci 2014. godine donijet će vam stabilnost bez problema oko plačanja računa, obavljanja posla i ostalih financijskih radnji. Imat ćete jasnu viziju vašeg ekonomskog stanja, ponajviše zahvaljujući zdravom razumu i logici. Dobit ćete priliku za stabilizacijom i napredovanjem na sadašnjem poslu što će rezultirati i većom plaćom. Počevši od listopada, morat ćete biti oprezniji pri vođenju administracije, dokumenata ili upravljanja novcem firme. Budite oprezni!

Početkom godine osjećat ćete potrebu za financijskom stabilnosču, mnogo većom nego li prethodne godine. Utjecaj Jupitera probudit će u Vama želju za napredtkom. Ove ćete godine više surađivati s Vama bliskim osobama. Vaš će ljubavni život biti usko povezan s financijama te ćete iz tog razloga, ovisno o situaciji, imati velike izdatke ili biti jako skromni što se tiče trošenja novca. Osnovno pravilo kojeg ćete se morati držati je to da ne dopustite osjećajima da se mješaju sa financijskom stranom života. Budite racionalni.

Financijska situacija u 2014. godine bit će izrazito harmonična. Nećete imati nikakvih financijskih problema te će Vam to omogućiti razvoj drugih profitabilnih projekata. Obratite pozornost na dugoročne strategije jer one imaju najveću šansu da se ostvare. Pozicija planeta omogućit će Vam da trošite novac na razuman način i samo za konstruktivne stvari. Vaš glavni prioritet bit će stvaranje podloge, odnosno temelja za razvoj i ostvarivanje ideja za zimu 2014. a to će sve biti pod okriljem Saturna koji će Vam pomoći pospješiti karakter.

Cijelu ćete godinu pokušavati poboljašti i ojačati Vaše financijsko stanje. Utjecaj Sunca, Jupitera i Merkura pomoći će Vam da ojačate financijsko stanje, a naročito u pogledu nekretnina. Stalna primanja omogućit će Vam mogućnost kupnje, a moguća je i odluka o uzimanju kredita. Svijetla financijska budućnost povezana s vjerom u partnera omogućit će vam ugodno življenje.



Stalna potreba za stabiliziranjem financijske situacije utjecat će na Vas na način da ćete početi tražiti konstruktivna rješenja za rješavanje tekućih problema. Razultati Vašeg truda postat će vidljivi počevši sa lipnjem 2014. godine. Nemojte trošiti novac na nepotrebnu kupovinu, reorganizirajte se i definirajte prioritete.



Godina 2014. neće biti pozitivna što se tiče financija. Pojavit će se goruća pitanja koje nećete stići rješiti na vrijeme. Morat ćete stati na loptu, analizirati, razviti stretegiju trošenja. Nemojte ništa kupovati bez prethodnog razmišljanja i analize. Budite pažljivi kod ispunjavanja važnih dokumenata i papirologije.



Uzevši u obzir prošlu godinu, ove godine nećete osjetiti značajnije financijske probleme. Najvažnije je da kako se Vaše financijsko stanje tijekom godine bude poboljšavalo, ne propustite prilike koje će Vam biti pružene. Imat ćete mogućnost izbora te savjetujemo da dobro promislite o posljedicama Vašeg izbora. Nećete imati previše strpljenja kako biste stvorili dugoročnu strategiju poslovnog djelovanja. Iako ste se prošle godine dosta izmorili problemima financijske prirode, ove ćete godine htjeti malo i uživati u uspješnim rezultatima prošlogodišnjeg poslovnog djelovanja. Utjecaj planeta uvjetovat će često nerazumijevanje okoline naspram Vas.

Ova Vam godina donosi značajnije poboljšanje financijske situacije, ponajprije ako već sada radite na tome. Ključ uspjeha je da morate odabrati smjer u kojem ćete se kretati i samouvjereno krenuti. Mnoge slučajne situacije pružit će Vam nevjerojatne prilike ukoliko budete svjesni i pribrani te znate iskoristiti doživljeno. Oslanjat ćete se na vlastitu intuiciju. Dobit ćete priliku stjecanja materijalne dobiti povezanu s uvjetima plačanja, povečanjem troškova te pravno-imovinskim poslovima. Za neke radikalne odluke koje priželjkujete duže vrijeme trebat će Vam gotovo godinu dana iz razloga što prije jednostavno niste osjetili da je pravi trenutak za takvu odluku. Ugovorit ćete jako važne poslove koje će u potpunosti promijeniti Vaš način življenja. Potražite sreću, nije daleko od Vas!

Što se tiče financija, ova će godina biti iznimno dobra. Trudit ćete se srediti i dovesti u red uobičajene životne troškove. Utjecaj Neptuna prouzročit će da tražite pogrešne izvore zarade na mjestima gdje oni ne postoje. Nasreću, utjecaj Satruna omogućite će Vam ispravljavnje svih pogrešaka. Dosta ćete biti realistični, a morate se početi pouzdati u Vaš zdrav razum kako biste izbjegli neprilike i pogreške.



Početkom 2014. godine morat ćete riješiti značajna fianancijska pitanja. U tome ćete razdoblju razumno trošiti novac te razmišljati o Vašim budućim potrebama. U drugoj polinivini 2014. godine bit ćete jako ekonomični te pokušati riješiti financijska pitanja vezana uz mjesto stanovanja, namještaj ili auto. Nećete imati sposobnost pretvaranja Vaših ideja u realnost. Moguća su nagovoranja i provokacije od strane nekih osoba što će prouzrokovati nerealno i nepotrebno trošenje financijskih sredstava. Nemojte prenagliti s trošenjem većih količina novca. Vrijeme je Vaš saveznik te preporučujemo da prespavate važne odluke.

Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice