Share to FB




Kardinalni Krst na našem nebu

Ovog meseca se formira Kardinalni Krst na našem nebu . Četiri arhetipski jake planete zauzeće pozicije u četiri ugla ovog krsta. Krst se proteže kroz kardinalne znakove zodijaka : Uran u Ovnu , Jupiter u Raku , Mars u Vagi i Pluton u Jarcu .

U ova četiri znaka se takođe događaju smene godišnjih doba : proletni ekvinocij / Ovan , letnji solsticij / Rak, jesenji ekvinocij / Vaga i zimski solsticij / Jarac . Ta činjenica čini ovaj krst vrlo dinamičanim. On poziva na pokret, kretanje i promene .

Ovaj kosmički krst deo je neuralgične tačke koja uključuje tekući i aktuelni kvadrat Uran / Pluton. To je peti kvadrat u vrlo neobičnoj seriji 7 kvadrata - broj koji simbolizuje inicijaciju više svesti. Ta inicijacija će se dovršiti iduće godine . Sada se moramo nositi s 5.-tim kvadratom krsta koji će odrediti ishod ovog kosmičkog izazova.

U ovom krstu imamo četiri arhetipske sile kanalizovane energije u 4 smera, to nas utemeljuje ovde i sada , pružajući temelj za novo rođenje .

- Uran ,pobunjenička vođa koji nas povezuje s našim ciljem .

- Jupiter ,vojvoda i pripovedač koji nas nadahnjuje da imamo veru u naše vizije i podstačinje nam majčinsku ljubav u našim srcima .

- Mars ,branitelj ,velika moć želje koja nam pomaže da stojimo i budemo stabilni i pa čak i da nam omogući da mahnemo ili posegnemo rukom tako da možemo da pomognemo drugima da ozdrave, na primer .

- Pluton , tamni gospodar, vladar snage i vremena. On nas pokreće napred prema neizostavnim promenama, jer ako se suprotavimo on ubija ono što treba umreti - da bi preživeli. Snažna i opasna je energija koja je potrebna ljudskom srcu i iskustvu da ih kanališe u životu .

Dakle, ovog meseca , moramo ostati budni, imati veru u sebe, biti hrabri i ako treba da se suočimo s licem smrti .

Dakle nije mesec stežanja kaiša, na kojismo navikli - već stezanja srca - da uradimo ono što je očigledno da MORAMO - svako na svoj način i potrebom njegovog života i aktuelnog problemsa u situacijama u kojima se našao.

Neće biti lako, ali novo rođenje je pred nama.

Do sledećeg puta, neka vas prate slatki snovi.

Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice