Share to FB




Kardinal Veliki krst i naši odnosi

Između 20. i 24. aprila, budite spremni da doživite jedan od najmoćnijih astroloških događaja u godini . Taj doživljaj će nam priuštiti "Kardinalni Veliki krst ". No, ono što je puno više od terminologije je iznimno velika količina moćne energije koja će se ugurati među nas, naše odnose i proči kroz naš svet , jer to je aspekt koji konverguje i definitivno menja situacije. To treba shvatiti tako kao da smo svi prisiljeni da prođemo kroz sito i rešeto naših odnosa na najintenzivniji način - svi u isto vreme.

Jednostavnije rečeno - pripremite se za transformaciju !

Uz planetarne igrače Plutona , Urana , Marsa i Jupitera sve će se postrojiti pri formiranju krsta tokom ovih nekoliko dana. To će doprineti događajima i odnosima koji će doći do usijanja - i lično a naročito kolektivno.

Predmet i teme koje će biti aktuelne i na koje nećemo moći da imamo potpunu kontrolu su geopolitika na zemaljskom-svetskom-društvenom nivou , ali i u našim životima, u sferi intimnih odnosa.

Dakle srešćemo se sa situacijama koje dovode do pucanja, a od nas se traži da se pravilno postavimo - moramo znati kako to napraviti pravi izbor .

Najvažnija stvar je da zapamtite je to da kada dođe trenutak, kada shvatite da ste u sredini krsta da ne možete da zažmurite.

NA SREDINI KRSTA SE NE SME ŽMURETI - TO STE RADILI DO TADA

A sada možete napraviti izbor koji će produbiti i poboljšati odnos (i) to se odnosi najviše na vas - ili možete ući u razdvajanje ako povučete nepromišljeni potez.

SADA ISPRAVKE NEMA. MORATE SE ODLUČITI.

Trenutno je Mars je retrogradan u Vagi (znak odnosa ) i Pluton (planeta karme ) je u izazovnoj poziciji s njim. U isto vreme , Uran se puni neograničenim količinama ( a ponekad i šokantnim) električne energije i od njega jedino što možete očekivati je ​​neočekivano.

Jupiter će sve te energije svesti na sledeći-drugačiji nivo jer on sada u krstu duva vetrovima izvan njegovih dimenzija i standarnih proporcija . Sa svojim trenutnim plasmanom u Raku , svi odnosi će biti dovedeni natrag putem - sve do svog ranog djetinjstva. Ili - sve će biti dovedeno na svoj početak. Rane, napuštenost, nepravde, pitanja koja ste doživeli kada ste bili mladi - sada dolaze na "pregled".

SVE ŠTO MO GURALI POD TEPIH - OTKRIVA SE. ILI VI SAMI OTKRIJTE, ŠTO JE NAJBOLJE I ZA VAS I VAŠE OKRUŽENJE S KOJIMA S TE U ODNOSIMA.

A kad se to dogodi, važno je dopustiti protok emocija , ali bez optužbi ili pravdanja (zavisno u kojoj ste ulozi).

Doterati "problem" sve do osnovne istine - je više nego važno .

Odnosi koji smo preživljavali sve do ovog trenutka, a koje smo trebali raščistiti i osloboditi se jeer su bili toksični za naš odnos, sada moramo izvesti na svetlo dana. Ako ostavite sve tako, da se ne menja - nezdrave veze samo će vas povrediti na kraju.

A taj kraj i to mučenje može biti vaš ostatak života.

ZAPITAJTE SEBE - DA LI STE KAO POŠTENO LJUDSKO BIĆE ZASLUŽILI TAKVO STANJE ?

Ako ste spremni da ODBACITE prošlost i suočite se sa svojim najvećim problemom da bi rasterećeni krenuli dalje u bolju budućnost - pa, sada vam je prilika jer krst se ne formira "svaki dan". OOn je prilika - sada!

NE PITAJTE ME KADA ĆE SE KOME OTVORITI RANA? PITAJTE SEBE DA LI ŽELITE I DALJE DA KRVARITE?

Ako ste na pravom putu, uspećete. Takvo stanje ne može više da opstane - i ono neka vam bude putokaz i put za proboj . Samo će vam se sve pokazati, a vi pomno slušajte , razmislite i nemojte preterivati.

SADA VAM JE PRILIKA DA DOKAŽETE SEBI DA VOLITE SEBE!

Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice