Share to FB




Problemi i retro Mars u Vagi

Kada planeta rata i agresije izađe iz faze u koju je ušla 1.III do 19.V., možete očekivati da će vaši saradnici iznenada postati neugodni i početi da se ponašaju neobično pasivno. A ova retr0ogradnost Marsa u znaku Vage je dodatni faktor pogoršanja, frustracija i iritacija, koje su postale svakodnevne bitke na poslovnom planu, ali i u privatnom životu.

Vaga je znak kompromisa, diplomatije i harmonije, ali Mars samo želi da se takve akcije gde su uzbuđenja, gde se ide pomalo nepromišljeno. Dok Vaga doprinosi utisku da su svi sretni, i da je sve pravedno i u ravnoteži i slatko. Dva opozitna zahteva.

Teško je biti uspešan i uporan kad ste stalno zabrinuti šta druga osoba misli i kako će im zajedno biti - kada jedan stalno vuče na suprotnu stranu. Tu je jako uzbudljivo vaganje - i Vaga stalno prosuđuje sve misli, kretanja i akcije koje joj iskreno daje Mars u vidu glavobolje. Vaga je na neki način zarobljeni znak. I nije samo ona u gubitku, i Mars sve radi na njegovu štetu, a da nije ni svestan. Mars retrogradan doprinosi usporavanju, da se posustaje, da sve ide nekako dole. Nema konstruktivnog napretka.

Kao i kod svih aktivnih planeta, ovo je vreme da se energija i pažnja usmere ka unutrašnjosti, ka razmišljanju i sputavanju nekonstruktivnih misli koje vode u zamku. Izvrsno je vreme da analizirate vaš odnos i za rešavanje konflikata. Razmislite kako se nosite sa besom? Jeste li se uputili ka tome da urdite nešto konkretno i zajednički sa drugima postignete uspeh ili ste rešili da kolege na poslu dovedete do ruba ludila?

Da, ovo je vreme kada se čovek šita da li posegnuti za pasivnim ili agresivnim manevrima? Još teže je ako se bojite ljuljanja na vagi!

Vreme je da se nađe ona osetljiva ravnoteža između: stanja velike i direktne upornosti i biti diplomata u isto vreme.

PA, ZATO NISMO SVI USPEŠNI, NEGO SAMO ONI SPRETNI.

Najteže je Vagama, ascedentu vaga i svima kojima je Mars vladar neke kuće.

Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice