Share to FB




Merkur tranzitna konjukcija Neptun

Telepatska ljubav je kad Merkur tranzitira Neptun u Ribama

Planeta komunikacija povezuje se sa snenom i podsvesnom energijom Neptuna 22. marta. Bez imalo problema, možda ćete se odjednom osećati vidovitim - kao čitač uma. Iz konfuzije, ili iz magle odjednom će vam se pojaviti odgovor ili priviđenje. Reči možda i ne moraju nužno da se razmenjuju - jer ste tada u polju vrlo suptilnih i osetljivih energija. Više će se osećanja i misli prenositi neverbalno, i energično.

U stvari, ako čujete nešto ili osetite nešto od drugoga ili prema drugom, verujte svojim osećajima a logiku malo ostavite po strani ove nedelje. Do svih saznanja se dolazi intuitivno i nema pametovanja. I nemojte da se pitate kako? Samo ne idite u besmislene rasprave, koflikte . jer ćete se razbesneti, a vaša mašta će početi da divlja, tako da će vas na iznimno iritirati provokativne priče i uvoditi čak u sumanuta stanja. Nemojte se oslanjati na alkohol ili sredstva koja menjaju svest, droge. To vam nije potrebno jer ćete ionako da se osećate kao da ste u potpunosti naišli na drugu dimenziju. Kompenzacija svemu tome su igre bojama i muzika.

Ako ste romantična osoba, svideće vam se možda govor vaše voljene osobe ili ćete tu bliskost i želju za spajanjem odraditi i bez reči .

Ako ste realist ili skeptik, ova tendencija sentimentalnog spajanja imaće i na vas uticaj, i verovatno će vam postati odvratno a vi se odnosite s gađenjem - vaša stvar!

Život i komunikacije, osećanja, naklonosti su izrazito filmski mistične u ovom trenutku. A vi da ne bi se previše zaneli, okrenite se, kako rekoh, muzici, plesu, poeziji i svim uticajima lepog raspoloženja i stanja - jer su to božanski i iuzvišeni darovi. Muzika svemira. Muzika NEba. Božanska muzika. Stanja poluekstaze. Stanja zadovoljstva.

Ovo nije vreme za provere činjenica, ozbilojnih razgovora ili da radite na svojim prihodima, kako bi se osigurali - teško da ćete to i postiči. Ovo je jedan duboko duševan kvalitet ovog uticaja planeta koji nas povezuje s višim dimenzijama i našim maštarijama, naše snove i naše duhovne strane. Sada kada se Merkur napokon pročistio retrogradne senke u Ribama, možemo dobiti naše slatke strane zadovoljstva ovog sanjivog uticaja!

Ako vam se spava i ako ste malo usporeni i umorni - pa to je to! Ali, proči će!

Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice