Share to FB




Merkur tranzitira Raka

Osećaj za komunikacijama utemeljuje se kada Merkur ulazi u Raka. Mada su pretpostavke oni koji ruše odnos. " Kao planeta komunikacije kada se seli u vode Raka , naša sposobnost govora i mišljenja jasno dobija na važnosti i intenzitetu. Suzama ili emocionalni napadi ne daju očistiti ili izmeniti artikulaciju mišlju, rečju ili akcijom. Um ima tendenciju da se provuče kroz proces emocionalnog filtera sada. Taj filter je često izravno povezan s našim iskustvima u prošlosti s porodicom ili voljenima. Dakle, postoji tendencija da se reaguje i preuzme inicijativa ili donese sud pre nego što sprovedemo sve informacije racionalno. Znajući to , možda ćete morati držati svoje osećaje pod kontrolom, pogotovo dok je poslovanje u pitanju koje ne trpi emotivne uplive.

Teoretski je moguće ,ali praktično je teško iskoristiti mogućnost svoje intuicije za više ciljeve jer je obojena emocijama, tj. subjektivna. Naši nivoi osetljivosti su veći nego što je uobičajeno , što pomaže da se uskladimo s potrebama i osećajima drugih.

Problem s ovim položajem što često prolazimo kroz situacije pristrasnosti, emocionalne neobjektivnosti, uz koju možemo lako prevideti važne detalje ili logičke činjenice. Emocije nisu baš racionalne. Najbolje bi bilo da ćutimo ako nismo sigurni jer možemo pogrešno da govorimo ili reagujemo, pošto činjenice poistovećujemo sa pretpostavkama. Razgovarajte s pažnjom i donosite odluke polako i promišljeno kako bi se izbegle situacije veelikih nespotazuma.

Ako se osećate pod napadom tuđeg lošeg raspoloženja, verovatno ne osećate poverenje prema njemu, ali ja bihh to nazvao neprisebnošću.

Održite smisao za humor i apelujem na tuđe osećaje sa ličnim izborom reči. Položaj nije zgodan ni za ljubavni plan jer donosi razne nesporazume, mada komunikacija teži sentimentalnu.

NEĆETE SADA NIŠTA MNOGO PAMETNO SMISLITI, ALI DA ĆETE ZABRLJATI...PA 80%!

Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice