Mlad Mesec u Devici

Kada je Mlad Mesec u znaku Device smatra se u narodu da je dobro početi dan s loncem čaja - radi zdravlja.

Kad Mladi Mesec u znaku Device stigne 25. avgusta, to je idealno vreme da se zapitate, da li je vaš dnevni raspored uređen dobro kao podmazana mašina ili je haotičan i otovren za sve uticaje. Devica voli da čisti stvari, pojednostavljuje i provodi dnevne rituale. Iz te rutine javlja se velika gnjavaža.

Nov Mesec je uvek izvrsno vreme za sadnju semena u celini, ali ovaj novi Mesec je posebno pogodan za pokretanje potpuno novih rituala. Prilika je da izmenite svoju ishranu u celosti, ustajanje ranije ujutro ili čak i piti šest čaša vode dnevno radi smanjenja kilaže.

Devica obožava da analizira stvari, pa nemojte da se naljutite ukoliko vam prijatelj počne da govori o vašim greškama ili počne da popisuje šta sve treba da uradite i da vam ukazuje gde grešite, šta nedostaje u vašem životu, koji su vaši prioriteti i kako bi vaš idealan dnevni raspored izgledao?

A i vi samo, analizirajte sebe i svoj život i idite u što više detalja, što je više moguće, tako da možete dobiti stvarno jasno stanje i uvid gde vam vreme prolazi. Ako ne zapišete, velike su šanse da ćete zaboraviti potpuno. Većina naših najboljih namera ispariće u zrak.

Iskoristite ovaj Mladi Mesec da se reorganizujete i rešite svoje slobodno vreme. Ostanite fleksibilni i kreativni i planirajte, razmišljajte o svemu kako bi lakše išli napred. Imate sada i moć Marsa u Škorpionu da bi ste bili odlučni i odani. Merkur (vladar Device, a time i ovaj novi mesec) još uvek je u Raku, i podseća vas da odaberete one koje prijatelje koji najviše neguju rituale. Pridružite im se!

Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice