Share to FB




Mladi Mesec u Ribama

Snovi i saosjećanje

Dana 1. marta, umesto da je promenljiv, Mesec postaje sanjiv, spava mu se - Mladi Mesec je u znaku Riba. Ali s velikim razlogom. Ova mena obeležena je dodatno slučajem što Mars kreće retrogradno na isti dan . To ostavlja prostor za razmišljanja. I dok vi budete razmišljali - naša energija ostaje potpuno izvan ravnoteže.

Mladi Mesec je uvek razlog za reset ali pogotovo ovaj.

Jupiter i Saturn podržavaju ovu novu šestomesečno lunarnu fazu, tako da se očekuje da realizujemo svoj veliki san. Ne spavanje - već realizacija nadanja i nečega u šta želimo da uložomo svoju energiju - da radimo!

Pogledajte vrh kuće u kojoj padaju Ribe pada u svom horoskopu. E baš tu treba da se fokusirate i uronite u realizaciju svog sna. Za negovanje, doterivanje, maženje, druženje i realizaciju, na raspolaganju su vam sutra, pa sve zaključno do septembra.

To je period kada je smiren i empatičan Uticaj na energiju Riba. Možemo se osećati pozvanima iznutra da se okrenemo snu, pogotovo nas mami ekstra energija našeg sna baš sada. Obratite pažnju na svoje snove, jer oni nose važnu poruku: kako o šteti - tako i o uspehu u idućih šest meseci. Vreme da se okrenete duhovnosti je naročito bitno.

Ako možete uzmite pauzu od društvenih obaveza, odgovornosti i aktivnosti samo za taj dan i provedite kvalitetno vreme kod kuće s porodicom. Vaša duša će vam bit zahvalna za to - popunićete jednu veliku prazninu koje niste ni svesni.

Takođe možemo posvetiti pažnje malo i osetljivosti u smislu iskrenog saučešća i pijeteta prema našim najmilijima koji plove nebeskim stazama - tokom ovog Novog Meseca.

Gde biste želeli da otvoriti svoje srce za veće razumevanje? Naravno, neka to bude vaša mala tajna i vaša odluka. Ovo vam je pravi period za to. Neka vam ovaj sladunjava smirena usmerenja budu pokazni put. Ali zapamtite šta ne smete raditi u narednom periodu. Neka bude najmanje verovatno da ćete suditi ili kritikovati u narednom periodu. Pokušajte da sputate svoje strasti u smislu dokazivanja i nametanja kao i nerviranja drugih. Umesto da idete napred, može vam se desiti da se nađemo na dubljoj vodi, u kojoj se nećete snaći i možda potonuti.

Ovo je ekstra sentimentalni Mesec, gde treba podstaći i podržati naš poriv za spajanjem. Znači ne podržava se nikakva tendencija za segregacijom ili izolacijom. "Ribe nam sada gazduju".

ISKORISTITE OVE LEPE I SLATKE TRENUTKE ŠTO SU PRED NAMA SVIMA ZA SLATKE TEME POVEZIVANJA I SVE ŠTO NEGUJEMO U SVOM LJUBAVNOM ŽIVOTU, I ŠTO JE JOŠ VAŽNIJE - ONO ŠTO ČINI NAŠ ŽIVOT SMISLENIM I POSEBNIM!

Pa vreme realizacije snova kuca nam sutra na vrata!

NEĆETE IH VALJDA OSTAVITI ZATVORENA?

P.S.
NE SAMO ZBOG SEBE, VEĆ I ZBOG SVOJIH - I SVIH LJUDI NA OVOJ PLANETI BUDITE UČESNIK ILI SEGMENT BESKRAJNOG LANCA DOBRE VOLJE - DA BI SE SVIMA, PA I VAMA, VRATILO LEPIM!

Vaš život

Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice