Share to FB




Mladi Mesec u Ovnu: pokretanje novih inicijativa

Najžešći Nov Mesec ove godine stiže u nedelju 30 marta. Možda ćete želiti da uhvatite neku zgodnu priliku i obavite lep posliić? Da, s njim možete "i vatru uhvatiti" - pripremite se unapred i ne ustručavajte se ni trenutak! Pa, on je u Ovnu!

Ovan je znak početaka - svetli na najbolji način kada treba pokrenuti nove projekte. To je znak da se stalno nešto rađa, živi u strasti i zagrljaju konstruktivnog života , s ciljem da povede i započne. Ne, nema on strplenja, hajde, idemo, odmah - pa makar i pogrešili, ali sedeti je nespojivo s njim.

Neka to ne bude tako veliki pokušaj, ali kvragu, kako da vas zaustavim kada je Ovan prvi znak zodijaka - i nedajbože da nije apsolutno prvi. Hoće li projuriti samo ili se rasprsnuti od želje za akcijom - pre nego što je većina ostalih znakova i ukapira o čemu je reč? Toliko je nabrijan i napaljen - i zna raspored trka. Svakoj će prisutvovati kao učesnik.

Eto, i mene je pomalo zaveo, ali šteta ga je propustiti.

Svaki Mlad Mesec pokreće nove poduhvate - i kreće sa sadnjom u naredne dve sedmice ( i sledećih šest mjeseci , ako razmišljate dugoročno).

U godini, svaki znak dobija jedan Novi Mesec (osim u retkim slučajevima kada neki dobiju više od jednog). Kada se kombinuju ambicija, strast i žeđ za novostima, Ovan je na rasporedu, to već svako zna. Inicijacija je utelovljena , a to je posebno važno i vredno za poslovne poduhvate .

Ova mena je najmoćnija tokom nedelje i uoči, tačno jedan dan u Novom Mesecu. Budući da se održava u nedelju, pokušajte iskoristi to za vreme radnog vremena tokom prethodnog dana u subotu. Ako ste slobodni ili vaš posao zahteva vikende, možete iskoristiti moćne energije koje su na raspolaganju tokom 24 sata pre tačne mene u nedjelju poslepodne.

Ovo ne može biti bolji Nov Mesec u 2014, a najbolji je za pokretanje poslovanja ili kretanje-uspon po korporativnoj lestvici. Bez obzira na to, da želite izgraditi nešto, Mladi Mesec u Ovnu će vam pomoći da započnete - pa čak i naterati. Ostalo je na vama !

UH, I MENE OBUZE NEKA VATRENA ENERGIJA...

Akcija, akcija, akcija...

Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice