Share to FB




Šta nas čeka u 2015.

Predstojeća 2015. godina počinje sa jakom energijom planeta u znaku Jarca. Sunce i Pluton biće na 3 stepena udaljenosti, dovoljno blizu da budemo svesni snažnog traga koji će ostaviti. Ipak, pozitivno delovanje Merkura i Venere u konjukciji sugerišu na dobar početak u finansijskom planu.

Loša strana stelijuma u jarcu u 2015. je pozicija Plutona i Urana koji će biti u jakom aspektu tokom prvih 5 meseci godine, kao i tokom poslednja dva meseca. To može biti destruktivan uticaj, jer priroda astrološkog znaka jarca biće izazvana Uranom koji je ovnu. Želja za promenama i nezavisnošću, borba za kontrolom, tradicionalni sistemi, strukture, brojne promene koje utiču na geopolitičku strukturu sveta koji smo videli tokom 2014. godine doći će do izražaja u 2015.

Velika promena koja nas očekuje na početku godine je prelaz Saturna u astrološki znak strelca. Ovo premeštanje Saturna podstaknuće nas da naučimo lekcije, savladamo mnoge tehnike i ozbiljnije se posvetimo obrazovanju. Tokom 2015. ovi procesi mogu biti veoma istaknuti. Na ekonomskom i finansijskom planu.

Boravak Saturna u znaku škorpije doneo je velike strahove i brige. Tokom Saturnovog tranzita kroz astrološki znak škorpije ekonomska situacija je bila komplikovana, a mnogi problem nisu bili uspešno rešeni.

No, od 2015. godine stvari će krenuti na bolje. Kriza će se smanjiti, a kroz donošenje novih odluka biće osiguran ekonomski rast. Do kraja 2015. godine Saturnov uticaj osetiće se u polju komunikacije, transporta, prevoza i obrazovanja.

P.S.

A i vreme će nas iznenaditi. Decembar, pa i Januar će biti topliji nego inače i zima će biti suvlja. Suše tokom naredne godine. Sasvim drugačija godina od ove!

Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice