Share to FB




Živite svoje snove

Trenutno je Neptun Stacionaran (po mojim proračunima), ali ono što nam sleduje već se nazire - počinjemo da živimo svoje snove pošto Neptun krene direktno.

Budući da je Neptun planeta iluzija, rastapanja i zabluda, koji je u svom znaku Riba u posljednjih nekoliko godina, njegova sanjiva snaga prilično se intenzivirala. Jeste li primetili da su vaše psihičke i intuitivne sposobnosti u ulznoj putanji? A setite se 2011!

U isto vreme, možda ćetev pronaći sebe puno više zbunjeni jer je vreme zabluda dugo trajalo. I sada ne verujete u ostvarenje. Ne brinite - to samo Neptun radi svoj posao. Granice će rastopiti i svako će osetiti da je na svome - na mestu gde je nekada bio. Ta promena može biti duboko duhovna, ali i ponekad malo zbunjujuće, kako rekoh - jer NEptun nam neda da živimo realnost.

Za poslednjih pet meseci ili sl, Neptun je u retrogradnom kretanju, što će reći da je iz naše pozicije na Zemlji, to se čini kako se pomaknuo unatrag. E tako smo se i mi osećali. Vi ste verovatno prilično upoznati s Merkurovom retrogradnošću, što se događa tri puta godišnje i ima tendenciju da da opipljiv uticaj na naš život (i naše tehnologije). Mi ga tačno osećamo - ali neptuna ne!

No, sve planete idu retrogradno (osim Sunca i Meseca, poznatiji kao "prosvjetitelji"), a kad se to dogodi Neptunu, osećaj je puno suptilniji zbog njegovog prevarantskog uticaja. Ali, to je uvek jer nam radi u pozadini, fino ugađa našoj psihe i podešava naša uverenja iz svog astralnog carstva.

16.11.2014. maglom obavijen Neptun polazi opet direktno, nas prebacuje iz senke i na svetlo.

Tokom leta i rane jeseni, možda smo usvojili neke svoje snove, ali im je to bilo teže pristupiti, pa i sada nakon buđenja - teško ćemo ih realizovati. Trebaće nam nečija pomoć. Sada kada Neptun krene direktno opet će biti na snazi težnja da nešto postignemo, pa i možemo ponovo poćeti da sanjamo umesto da krenemo u realizaciju - Neptun je tu maher jer budi naše fantazije.

Ali oni samosvesni i koji su "otporni" na neptunovske zablude - aktiviraće svoje uvide i krenuti u realizaciiju a što će sigurno dati prilično opipljive rezultate u narednim mesecima.

NEŠTO TREBA REĆI ZA KRAJ - ŽIVITE SVOJE SNOVE NAGLAS!

(A ako vas prevare - nećete biti prvi i jedini kojeg je Neptun naveo, zaveo i prevario)

Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice