Share to FB




Nov MEsec u Blizancima

Hajde da se malo poigramo i nabrojimo atribute ovog položaja:

Postavite se vedro 
pričajte, ispoljavajte se verbalno
namere su plod mentalnih aktivnosti
postavite jasna pitanja ili slike
živite s namerom 
šetnja do ruba
Igrajte se odustajanja
smejte se
odaberite bez žaljenja 
cenite svoje prijatelje
nastavite učiti
Radite ono što volite
iskoristi sve što postoji

Mladi Mesec u znaku Blizanaca 28. maja je snažan pa treba da iskoristimo moć naših kreativnih i znatiželjnih umovima. Tu je i sklonost prema rastresenosti i digresiji, što bi moglo dovesti do površnosti i neozbiljnosti.

Sve novo je posebno privlačno sada, ali zapamtite: znatiželja je ubila mačku - jer je pukla grana, a ptica odletela! Da, možemo pronaći sebe opsednuti kako zabadamo nos u tuđe poslovanje sada.

Nov Mesec označava resetiranu tačku u kojoj su zato naše namere moćne. Ne u smislu snage, već više u smislu želje da se stekne uvid. Sada moramo gledati naše ustaljene obrasce i pitati se - šta se to događa s nama i do čega nam je stvarno stalo?. Jesmo li govoreći jednu stvar , ustvari mislili na drugo? Hoćemo li se žaliti i demonstrirati i kukati u nadi da će život otkriti suprotnu stvarnost za nas - od one koju doživljavamo?

Blizanci, to su: pravila, moć reči, i pisane i izgovorene. Ono što mi izjavljujemo sada ima posebnu moć . Koje su vaše namere za sledećih šest meseci ? Nemojte da sada vaše reči skrivaju vaše namere? Znate li da razmenite s nekim svoj razgovor i možda dobijete prave odgovore na pitanja? To su važna razmatranja tokom ove mene.

Blizanci traže od nas da razmišljamo o snazi poruke. Jako je važno kakvu poruku šaljete kada nešto govorite. Obratite pažnju na zvuk i ton reči, a naročito na njihov ugriz, jer će imati najviše odjeka u ovom trenutku.

Rečićete da vi jako dobro znate šta pričate. Da vaše reči su plod vaših namera, vaših misli, mašte. Ali u suštini su plod podela u vašem umu. Koja vrsta dualnosti vas prosto razvlači u potrazi za nekom vrstom dublje istine? To morate da saznater zbog sebe. Možete li napraviti dovoljno prostora u psihi i duši i držati napetost i suprotnosti jedno naspram drugog? Pitate se nešto? Npr, Zašto morate odabrati stranu? Blizanci nam pokazuju da postoji potreba da se sve sagleda iz oba ugla.

Blizanci su realnost gde uvek postoje dve strane svake priče.

Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice