Share to FB




Pomoć i odmoć planeta u 2014.g.

Između januara i jula, imaćete izbora koji će vam pomoći da stvorite bolje uslove za rad i bolji život - pa izbalansirajte odnosne teme vezane za navedeno. Budite sigurni u sebe i izbegnite opsesiju karijerom jer ćete tako praviti greške. Od jula nadalje , sretni Jupiter u vašoj petoj kući obasipa vas svojim prilozima i kreativnošću do same genijalnosti. Koristite ga mudro! Pomoć Jupitera je velika pa ćete sve morati sami da uradite - nema mnogo pomoći sa strane.

Merkur je retrogradan u vašem sektoru karijere u februaru i on će vas podstaknuti da pregledate i revidirate profesionalne planove. Agresivni Mars je retrogradan između marta i maja, i on će vam pomoći da reorganizirate svoj dnevni raspored. Do decembra je Mars je u vašem profesionalnom sektoru, te će vam pomoći da učinite korak napred u svojoj karijeri. Ali, znajte - bez borbe ništa, a to podrazumeva i supon i pad.

Imaćete obilje mogućnosti za povećanje svojih prihoda između januara i jula zbog Jupiterove prisutnosti u vašem sekstoru novca. Recimo da vam je prilika pa proširite ponude, svoj repertoar i razvijate svoje veštine. Posvećenost toj rutini isplatiće vam se u avgustu, kada Mars postane konstruktivniji i ozbiljan zbog aspekta sa Saturnom u svakodnevnim stvarima.

Očekujte iskre uvida, slučajne, uzbudljive mogućnosti i radikalne promene u načinu razmišljanja jer Jupiter i Uran u kombinovano će uticati da vam se poboljšaju izgledi u karijeri, a posebno od sredine februara do kraja aprila i od sredine septembra pa do početka novembra. Ovo može biti godina za proboja u karijeri ili će vam se zbog Urana uzdrmati.

Vrata se otvaraju i mogućnosti zvane Jupiter ulaze u vaš znak u julu. Cilj je izaći iz svoje zone udobnosti , istražite nova područja i prigrlite priliku . Svet je vaš oslonac. Do jula radite iza kulisa i pripremajte se da potom krenete svom snagom napred jer imate podršku Jupitera.

Prijatelji će biti ključ vašeg uspeha do juna, pa se pobrinite da promovišete svoje talente kroz svoje okruženje i u stručnim krugovima. Merkur je retrogradan u sektoru vaše karijere u junu i od vas traži da pregledate i revidirate svoj raspored i ciljeve. Venera će vam pomoći da bi bio pozitivan utisak u julu.

Jupiter vas poziva da krenete napred na profesionalnom planu do jula. Ali Mars je retrogradan u vašem znaku i mogao bi istaknuti neke vaše strahove i nesigurnost. Odlučite što vam je najvažnije za vas - ne drugima - i takopostupite. Finansije poboljšajte s Marsom u vašoj drugoj kući u avgustu.

Čarobno , nova 12-to godišnji ciklus karijere počinje za vas pod Jupiterom u julu. Fokusirajte se na trening , učenje, putovanja i sortiranje svojih ciljeva do tada i povećajte odgovornost pod uticajem Satiurna. Nakon toga Jupiter ulazi u vaš profesionalni sektor, i vi ćete biti spremni da radite ono što zaista volite.

Rad iza scene je jako važno za vas ove godine. Umesto da težimo za spoljašnje vrednovanje, treba posvetiti vreme da razjasnite sebi šta je to najvažnije za vas na profesionalnom planu. Dugotrajna finansijska sigurnost je prioritet do jula. Nakon toga, se okrenite radu u vezi putovanja. Ali, Saturn će vas nagoniti da razmislite koliko sve to ima smisla - samim tim, ponovno preispitivanje. .

Vaš sektor karijere i domaće aktivnosti biće pod uticajem Marsa do sredine godine. Svoju ravnotežu, samopouzdanje i hrabrost ćete duboko ispitati, kao i svoje motive - pogotovo kad Mars postane retrogradan 1 marta - 20 maja. Ne zalećite se potom sve do jula, a neku odluku donesite zatim uvereni da ste na pravom putu. A nije loše preispitati se.

Polako i spremni svakog trenutka će biti mantra i ključ uspeha u karijeri u 2014. Marsu se pridružuje Saturn u vašem radnom sektoru u avgustu, koji će biti mesec preokreta. Očekujemo veliku odluku ili ponude u vezi s vašim budućim profesionalnim putem. Ključne ciljeve pre toga staviti u najbolju poziciju kako bi postigli napredak i priznanja i postali hit.

Mars u sektoru vaše karijere od sredine septembra do kraja oktobra će ponovno podstaknuti žeđ za radom. Najbolji period vaše godišnje karijere počinje onda. Možete započeti novim izazovom ili strastvenim projektom. Jupiter u vašem svakodnevnom sektoru od jula nadalje ukazuje povećan promet u drugoj polovini godine za vas. Recimo da bi bilo mogućnosti da odražite svoju autentičnost, a ne da se priklanjate zahtevima drugih.

Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice