Share to FB




Pomračenje Sunca - Vatreni prsten - transformacija vrednosti

Nov Mesec - pomrčina Sunca, takođe poznato kao " Vatreni prsten - Ring of Fire " , stiže u utorak, 29.4. u Biku . Ako ste osetili potrebu da se oslobodite balasta starih vrednosti, da uklonite teretre, pa i sopstvene otrovne navike - ili ako ste se borili za goli život , ova pomrčina će vam pomoći da vas konačno puste takve situacije, nadamo se vrlo brzo. Važno je da budeter inspirisani i sve će se pomeriti i početi da se razvija.

To je normalno da se osećate pomalo uznemireni i nervozni od iščekivanja tokom dana koji vodi do pomračenja. Jer ona se odvija u Biku, u utemeljena je u zemaljskom znaku. Tu se traži izlaz kroz: Jogu , meditaciju , tišinu, zdrave obroke, zdrave odnose s voljenima , i da su po prirodi to aktivnosti koje će vam pomoći da se osećate sigurno, a vaše je da date sve od sebe čime doprinosite da rekonfigurišete svoje životno usmerenje. (Savet: Pokušajte ostati izvan svojih statusnih simbola koliko je god moguće . )

Bik je ženstven, fiksni , Venera - vlada znakom i doprinosi senzualnosti , umetnosti , ljepoti , napornom radu, priliv novca , vrednosti, zadovoljstvo , praktičnost , dobra hrana i vino , seks i malo luksuza su pod njezinim domenom.

Ovo pomračenje trebalo bi biti manje neodoljivo i dramatično nego pomračenje Krvavog MEseca, koja se dogodila pre dve nedleje, ali to ne znači da će ovo biti povetarac. Pomračenje je retko lagano i jednostavno , ali zbog toga ne prima pozitivne zrake Merkura i Plutona, sve ukazuje da nema velikih izgleda za transformaciju na način na koji razmišljamo i komuniciramo. Odgovor se krije u našem sistemu vrednosti .

Pomračenje Sunca razlikuje se od pomračenja Meseca , jer MEsec ne može da pokrije celo Sunce. Mesečevo pomračenje obično prate naše emocije i donose napetost, a sunčane pomrčine teže promeniti naš svakodnevni život i čine velike zavrzlame. Ponekad događaji vam se čine nesretnim, ali morate verovati da je sve to što dolazi u interesu razvoja vaše duše.

I svađe i netrpeljivosti su milje ovog položaja.

Postoji nekoliko načina da se sagleda ovo izazivačko pomračenje i mlađak u Biku. To ukazujem jer prateći godinama pomračenja, ulazimo u ciklus koji ostavlja siguran trag - poznat kao Saros Ciklus. Sjetite se šta se događalo u vašem životu , u aprilu 1996 - takav isti ciklus se i kreće prema nama.

Izazovan je, može doneti nevolje - ali samo onima koji ih traže.

Uz analizu pomračenja putem Saros ciklusa, možete jednostavno pogledati gde pada Bik i njegova suprotnost znak, Škorpion. Ako steBik iliŠkorpion, pogotovo onaj čiji rođendan pada kasno u aprilu ili krajem otobra, ovo pomračenje je veliki događaj za vas. ( On je takođe vrlo moćan za kasnojanuarske Vodolije i kasno julske Lavove). Sadašnji Bik / Škorpion pomračenje je bilo u novembru 2012 , aktiviran je i u maju 2013, i ponovno reaktiviran pre šest meseci .

Jeste li započeli odnos, nov posao ili se ukrcali na neku od emocionalnih transformacije na jednom od ovih važnih trenutaka u posljednjih nekoliko godina? To je ono što dolazi za karmičku naplatu sada. Ukoliko bilo koji od ovih tema ne budu usklađene sa svojim vrednostima, one mogu biti potisnute iz vašeg života.

No, ne bojte se! Idete u pravom smjeru , pa čak i ako se u životu osećate nesigurno. Bik je jak i nateraće svakog da odstrani iz i od sebe i stvoriti dosta prostora za ono što je stvarno, izašlo n apovršinu od besmislenih stvari.

I ne zaboravite da se pomrčine varaju ljude - jer vi ih ne trebate . Svemir nam svaštra "uvaljuje", ali do pročišćenja mora doći.

OVIM TEMAMA ĆETE SE BAVITI NAREDNIH ŠEST MESECI UKOLIKO IH POD HITNO NE SVEDETE NA PRAVO MESTO ILI SVE DOK TO NE ODRADITE.

Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice