Share to FB




Godišnji poslovni horoskop za sve znake za 2014.g.

U 2014 godini sva će se žrtvovanja i uloženi trud isplatiti. Djelovanje Marsa probudit će u Vama borbenost i strast čime ćete ugodno iznenaditi ljude koji Vas okružuju. Unatoč činjenici što ne pripadate ljudima koji cijelo vrijeme"sjede u sjeni", druga polovina 2014. godine donosi Vam poboljšanje i povećanje ugleda u poslovnoj sredini. Prilikom rješavanja važnih poslovnih pitanja, nemojte biti kategorički i odveć ishitreni već naprotiv, budite pažljivi i strpljivi jer će Vam to pomoći zadržati snagu i koncentraciju. Naučite razvijati Vaše pregovaračke sposobnosti jer ćete time pomoći ponajprije sami sebi, a i vaši će suradnici to znati cijeniti.

Na početku godine morat ćete raditi s dvostrukim zanosom. Počevši od veljače 2014. godine, ideje koje imate počet će poprimati konstruktivniji oblik. Jedino pitanje koje se postavlja je kako se nositi s količinom, odnosno tolikim smjerovima posla! Morat ćete odabrati kojim smjerom poći, jer ne možete ići u više smjerova odjednom. Entuzijazam u kombinaciji s praktičnim analitičkim načinom razmišljanja, bit će izvrstan izvor za ostavrivanje Vaših ideja, ovisno o situaciji. Potreba za promjenom natjerat će Vas da u septembru 2014. godine ostavite sve poslovne aktivnosti i krenete u novom smjeru. Što ima dogoditi će se dogoditi - razmislite o tome!? Bliske će Vam osobe rado pomagati.

Poslovnu 2014 godine označit će veliki utjecaj Venere i Saturna te omogućiti ostvarivanje Vaših ambicija. Prilikom ostvarivanja zadanih ciljeva pojavit će se veća potreba za uvažavanjem okoline što će, ako to shvatite na vrijeme, itekako pogodovati na pozitivan razvoj događaja. Poslovne veze će ojačati, a vaša stabilnost unutar radne okoline će se učvrstiti na zavidnu razinu. Postoji mogućnost da ćete se zaposliti u državnoj instituciji ili pak potpisati važan ugovor s nekom od državnih institucija.

U ovoj godine Vaš će poslovni život nalikovat na bojišnicu. Sredinom 2014. godine započet ćete raditi na novim projektima koji će istiskivat veliki trud i zalaganje te potrebu za okretanjem, odnosno prihvaćanjem novih i većih odgovornosti. Kao nikada do sada, morat ćete biti koncentrirani i usredotočeni, a naročito ćete morati iskoristiti vlastitu kreativnu snagu bez obzira na posljedice. Taj će izazov izazvati u Vama povećanje samopouzdanja i očvrščivanje karaktera. Ukoliko se bavite trgovinom, imat ćete priliku obaviti dobre poslove te sklopite ugovore jako pogodne za Vas. Imat ćete uspjeha u poljima istraživanja. Od presudne važnosti na Vaš poslovni život tijekom cijele 2014. godine bit će samoinicijativa, stoga poduzmite nešto!

Bez obzira što ćete se osjećati da ste unutar zatvorenog kruga, neće izgubiti mišljenje da ste nadareni te da zaslužujete najbolje. Ova će Vam godina donijeti šansu da u potpunosti prezentirate Vaš talent te da uz pomoć sreće ostvarite svoje želje. Ako unutar poslovne okoline ne kotirate najbolje, tijekom početka 2014. godine pružit će vam se šansa da jednom zauvijek zapečati vaš položaj na poslu. Da biste napredovali morate pokazati vaš poduzetnički duh i samonicijativu. Ove godine vam prestoji uspostavljanje mnogih poslovnih kontakata koji će Vam pomoći razviti posao na inovativne načine.


Godina 2014. bit će odlično vrijeme za poboljšanje i učvrščivanje veza sa poslovnim kolegama i suradnicima. Ukoliko pokažete spremnost na timski rad i pozitivan stav, pružit će vam se prilika za napredovanje u poslu. Pojedini suradnici bit će na Vašoj strani što ćete vi znati cijeniti na obostrano zadovoljstvo. Jedan će vam susret s utjecajnom osobom omogućiti napredovanje ukoliko ste zainteresirani za to.

Financijsko stanje bit će presudna tema ove godine te ćete uložiti puno truda u provođenju Vaših zamisli na vidjelo. Početkom godine započet ćete važne projekte. Provjerite Vaše račune i riješite se dugovanja jer ćete na taj način uštedjeti mnogo vremena i moći se posvetiti poslovima koje ste započeli. Također će Vam to omogućiti da tijekom listopada 2014. godine izbjegnete intenzivne osude na Vaš račun. Preporučujemo štednju novaca kako biste izbjegli da vas naziva neodgovornim. Pružit će Vam se prilika za kupnju nekretnine. Budite oprezni i ne vjerujte svemu što se priča. Budite oprezni prilikom sakupljanja i evaluiranja informacija.

Na kraju 2014. godine Vaš će socijalni život oživjeti i počet ćete više uživati u životu. Manje ćete biti zaokupljeni poslom te istodobno efektivnije moći razmišljati o poslovnim odlukama i postupcima koje Vas očekuju. Ako radite u sferi znanosti ili ste javna ličnost, to će se pozitivno odraziti na Vas i Vaš karakter. Razgovorom s poslovnim kolegama doći ćete do briljantnih poslovnih ideja koje mogu donijeti profit. Morate samo pažljivo slušati! Utjecaj Jupiter učinit će Vas usredotočenim na posao, okončant ćete sve započete poslove te prelaziti na ostvarivanje novih ideja i zamisli.

Krenut ćete naprijed te će to biti odlično vrijeme da svima pokažete koliko ste zapravo talentirani. Vaša će karijera biti u središtu Vaših razmišljanja tokom cijele godine. Usprkos tome, nesmijete okolini pokazivati koliki trud zapravo stoji iza Vašeg talenta. Radit ćete ono što mislite te ćete iz tog razloga povremeno nailaziti na prepreke. Da biste izbjegli opterećenje informacijama, morat ćete znati odvojiti Vaš osobni život od poslovnog kako biste zadržali mentalno zdravlje i odagnali pesimistična raspoloženja. U nekim ćete trenucima doslovno morat stati i porazmislit o učinjenom kako biste pronašli najbolji način da krenete naprijed. Nemojte se zaokupljivati nevažnim detaljima. Počevši od lipnja 2014. Vaši će Vam projekti početi donositi materijalnu dobit.

Ove godine ćete većinu vašeg poslovanja usmjeriti ka timskome radu. Timski će Vam rad biti od iznimne koristi i odgovarati Vam ali mogući su povremeni sukobi ili razmirice sa nadređenima. Uspjeh se krije u tome da nesmijete mješati Vaše osobne poslovne ciljeve sa ciljevima Vaših kolega suradnika. Ideje koje imate, osobito one inovativne trebate razvijati sami te ne mješati druge. Tijekom poslovnih razgovora nemojte naglašavati sopstvene pogreške i propuste. Pokušajte realizirati Vaše ideje jer ća Vam one donijeti korist kako materijalnu tako i moralnu satisfakciju. Utjecaj Plutona i Sunca intenzivirat će Vašu urođenu sposobnost ka koncentriranju na važne ciljeve i zadatke. Ukoliko imate za riješiti bilo kakva pitanja pravne prirode, ova godina će biti izuzetno povoljna za to. Napredak u poslovnom okruženju trebate tražiti kroz nove dogovore ili povoljne poslovne ugovore.

Ova godina biti će jako pogodna za uspostavljanje novih kontakata. Mnoge će se stvari promjeniti, a to će Vam omogućiti proširivanje znanja i dostizanje nove razine suradnje sa suradnicima. Kraj ciklusa poklopit će se s mogućnošću da uspješno razrješite neke upitne i po Vas konfuzne situacije unutar radne okoline. Početkom Maja 2014. godine imat ćete priliku da proširite posao, razvite postojeće poslovne aktivnosti ili da započmete nove projekte. Vaš će pregovarački talent doći do izražaja što će u konačnici rezultirati jasnijim i otvorenijim odnosom sa suradnicima. Godina 2014. bit će odlično vrijeme da shvatite sopstvene namjere i ideje.

Poslovno druženje i socijalizacija bit će Vaše najbolje oružje i odlika unutar radne okoline. Imat ćete sposobnost sa sigurnošću definirati ulogu i zadaće suradnika s kojima komunicirate te znat ćete ih navesti da rade i djeluju u skladu s Vašim očekivanjima. Pregovori u sferi trgovine bit će iznimno uspješni te zahtjevati od Vas da se uzdignete na višu razinu. Usprkos što će Vaši konkurenti dat sve od sebe da Vas spriječe, odlučno ćete moći dostići sve Vaše ciljeve. Rješavanjem spornih situacija postat ćete još uspješniji. Ukoliko ste u potrazi za poslom, u jesen 2014. pružit će Vam se odlična prilika. Slušajte intuiciju!



Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice