Pun Mesec u Ribama

Ljudi obično Ribe ne smatraju bitnima i olako shvataju dešavanja u tom znaku. Ali vladar tog znaka je planeta Neptun. Onaj ko ga poznaje, shvata koliko on zna da zavede čoveka i da sve ono što vidi odjednom "nestane". Nestanu sva ona verovanja i sve ono na šta se oslanjao i što je mislio da je oslonac.

I naravno, zaneseni, najednom se nađemo u vrlo neprimerenoj situaciji. Tada život odjednom postaje pun izazova. To je jako važno imati na umu.

S druge strane, može se desiti da vi svesno promenite vaš pogled na život. To je dobro. Ako promenite način na koji gledate na stvari, život će vam se saglasno tome i promeniti! Dakle, pripremite se za današnji preosetljivi Pun Mesec u Ribama koji donosi zahtev da pojasnite sebi svoju perspektivu, životnu perspektivu, vaše stavove, mišljenja i ponašanje. To sve zahteva izbegavanje sukoba, koji su apsolutno nepotrebni. Zašto i kako?

Pa, pun Mesec je u znaku zabluda! Mnoge stvari koje radite nisu onakve kakvim ih vidite - i eto problema.

Shvaćajući svoju složenu ličnost, možete pretvoriti ovu izazovnu mesečevu menu u lični uspeh - nadilaženjem situacija. S dubokim psihološkim uvidom, tj. svesnim sagledavanjem sebe i priznavanjem svojih slabosti, videćete stvari na potpuno novi način!

Započnite tako što ćete promeniti svoj način razmišljanja i ponašanja.

POENTA JE U TOME DA VAM SUKOBI LEŽE IZNAD GLAVE POPUT GILJOTINE. SVAKU GREŠKU ĆETE DEBELO PLATITI. IZBEGNITE SUKOBE I STEĆIĆETE PREDNOST.

Konačno, videćete sebe u jednom drugom svetlu, i jasniju sliku vašeg istinskog ja (sebe!). Nećete ništa izgubiti ako pokušate jer ćete se time osloboditi zagrljaja Neptuna.

I bežite od alkohola sada!

Ovo htedoh da izbegnem, ali sam se predomislio - u zabludi smo svi, a vreme će pokazati ko je bio u pravu. Ali zapamtite: nasilnim postupcioma sada ništa nećete postići. Sretno.

P.S

Neptun uvek traži žrtvu - zapamtite!

Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice