Pun Mesec u Biku donosi pojačanu senzualnost

Pun Mesec u Biku je u četvrtak, 6. decembra. Tada imate samo jednu misiju: da slušajte svoje telo i da "razgovorate" s njim, da mu udovoljavate i poštujete svoje lične potrebe! Pun Mesec u Biku će nas zagrejavati za predhodno cele sedmice. Ali ako malo pogledate unazad, siguram da ćete se setiti da ste tokom prethodnog vikenda mogli da primetite suptilne potrebe i svoje senzualne želje.

Puno ljudi brkaju senzualanost i seksualno, ali puni Mesec u Biku može vam pomoći da identifik8ujete trenutak u kojem se stapaju u savršenstvo ove dve teme. Kada je reč o vašem seksualnom životu, shvatićete da sada senzualnost može biti aktivirana na svima pet osetila.

Venera, vladar Bika, poznata je kao boginja ljubavi. Ona je tako blizu ovom punom Mesecu pa povećava romantičnu energiju još više. Vi ćete svakako doživjeti neke duboke promene na tom planu, i potpuno probuditi želje ove sedmice.

Bikova energija je namera, namerna i spora, ponekad frustrirajuća. No, u ovom preslatkom trenutku punog Meseca, koji je vrlo spor, može biti dosta primamljivih poziva na uživanje u svakom trenutku i pogledu intimnosti. Ali pazite, ovde može nastupiti problem ukoliko jedan od partnera nije na istoj "talasnoj dužini". Ako niste u stalnoj vezi ili imate ljubavnika-cu, ovo je savršena prilika da se znatno uspori tempo i počnete da postavljate stvari na svoje mesto, mislim na odnose.

Hrana, miris i nežan dodir - svi bi trebali da igraju ovu ulogu sada. Zatražite (ili pružite) masažu, zadržavši se iznad svakog centimetra kože. Uverite da li je rasvjeta savršena - samo najlepše mirisne sveće će učiniti da bude efekta. Možda želite spreemiti kupku za svog partnera, ili napraviti neki ukusni, kuvani obrok koji odiše s puno začina i bilja - da to je ispravno jer se ne traži puno mesa.

Samo pazite da obavezno zagolicate vašeg ljubavnika osetila, jer u ovom divnom punom Mesecu u Biku, senzualnost je osnov svega! (Hm, i dobrog i lošeg!

Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice