Share to FB


svemir

Pun Mesec u Škorpionu : Smrt i rođenje

14. maja nam dolazi jedan od najintenzivnijih i karmički nabijen pun mesec u ovoj godini . Pripremite se za više mnogo mnogo više popuštanja. Zaboravili ste, mi smo radili na ovoj istoj temi u jesen 2012.

Tokom ove moćne mene , Venera (ljubavna planeta ) će biti u kvadratu sa Plutonom (bog podzemlja ) čime će naši odnosi tamniti , biti tajanstveni , a možda i na rubu eksplozije.

Zavisno od nivoa integriteta u našim trenutnim intimnim partnerstvima , možemo lako doći u nezgodnu situaciju ili umreti ili biti po našem. Saturn se neće "kandidovati" niti moći da utiče na promenu obaveza (retka situacija) . Sada se traži od vas izdržljivost i dugo da vučete teret - sve do oslobađanja. Pogotovo dok je kosmički "poslodavac" u Škorpionu, nemamo izbora nego da se ide duboko , do samog dna problema ili suštine problema - ili se okrenuti i otići kući. To kažem, jer vi ne morate da se odazivate, pošto imate slobodnu volju - ali se zato nemojte posle pitati zašto ovo, zašto ono, itd.

Ovaj pun Mesec sastaje se sa Saturnom i ukazuje na teme koje treba prekopati po našoj prošlosti, po našim strahovima i senkama. Ako za takvo nešto niste spremni - pa ne morate, ali vam je opomena da će sve ovo da vam se ponovi i sledeći put - sve dok se ne uhvatite u koštac sa svim onim što vas muči.

Saturn z Škorpionu objavljuje da se pripremimo za još jednu smrt - ali i ponovno rođenje.

Živimo mnoge živote u toku naše jedne jedine biografije života, a ovogodišnji pun Mesec u Škorpionu nam označava završetak jedne faze, još jedne priče u našem životu koja je počela prošle jeseni. To nam je podsetnik da ne bi bili previše vezani za naše priče i pričice, one već poznate sitne laži kojima lažemo sebe, jer sve je podložno promeni i ništa nije stalno. Škorpion je fiksni vodeni znak, i ima želju da se na emocionalnom planu i iskustvima zadrži što je duže moguće - pa će vam posao oslobađanja biti jako otežan. To može biti lepa ili poražavajuća prilika ili situacija, zavisno od toga kako se mi prema toj situaciji odnosimo.

Tokom ovog punog Meseca , mi ćemo se pitati kako da se oslobodimo emocionalnog stiska, da bi izgradili nešto novo. Da, bićemo puni snage i hrabrosti, čime bi nadvladali strah gubitka nečega na emotivnom planu.

MISLIM DA ĆE IPAK VEĆINI BITI NAMETNUTO DA ZADRŽE POSTOJEĆE STANJE JER IZA NAS JE JAKO TEŽAK PERIOD.



Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice