Share to FB




Jeste li spremni za ljubav ?

Da li ste znatiželjni kako će vaš ljubavni život izgledati u 2014? Lepo! Ovde su ljubavne teme koje će vas okupirati u 2014 - saglasno svemirskim položajima planeta! Budite sigurni da ste dobro pročitali to što je napisano za vaš sunčev znak jer vam to daje maksimalnu uvid! Naročito obratite pažnju šta piše "između redova" jer ne volim neke stvari direktno da kažem. Ako moram ja da naprežem mozak - zašto ne bi i vi! :)

Ovan

Budite strpljivi s padom na ljubavnom planu između marta i maja. Vaš ljubavni život će u ovoj godini biti pun strasti, a naročito će biti pun mogućnosti u junu i oktobru. To ne znači, ustvari - to znači da takve sutuacije mogu dovesti do ugrožavanja. Taj čin će doprineti da se pokrenete u smeru izgradnje zajedništva - govorimo o ljubavnom životu, a ne o pravljenu kokica . S Uranom u Ovnu tokom cele godine ste otvoreni za nekonvencionalnu ljubav. Zavisi od vas koliko ćete skrenuti s puta - tj. koliko će izazovi doprineti tome. Ono što će biti slabost, a to su reči prepune romantike za kojima vapijete - i što je igra rečima neobičnija, do vam je veći izazov. Hm: uzeti jabuku ili ne? Ali, posao će vam oduzimati snagu i težićete nekom mirnom intimnom kutku. Kafana, nikako! godina izazova, ali na poslu. :(

Bik

Saturn vam je u Sedmoj kuči i to znači da je vaše srce usmereno na kvalitet a ne na količinu. To je ispravno! Ali to govori i o povećanoj probirljivosti pa za samce baš i nije prednost. A oni koji su u vezi lako mogu imati problema u vezi traženja previše reda i discipline. Bik bi trebao sebe da pita koliko on realno daje, pa tek onda da zahteva. To što njega nervira, ne znači da je i drugima sve potaman i ne luduju koliko on. Znajte da je prava osoba u vašoj blizini, posmatra vas i ne žuri joj se. Ne, nije n aputu, može se svakog trena pojaviti - ali to zavisi od vašeg ponašanja i drugih faktora koji su primarni i nemaju veze s vama. Ono što u ovom periodu vam odmaže su granice i jasna i prevelika očekivanja - važni su - a da li su vam prevelika? Mars vam dodaje strast, toplinu i stvara pravu klimu za napredak u avgustu, kada će inače biti i prekretnica - mjesec ljubavi. Mesec za: biti ili ne biti!

Blizanci

Venera i Mars će poboljšati vaš ljubavni život prema kraju godine. Mars vam daruje hrabrost ali i asertivnost od sredine septembra do kraja oktobra, dok će vas Venera činiti magnetski privlačnima i velikodušnim u ljubavi od sredine novembra do sredine decembra. Ustvari, koliko budete bili naklonjeni drugima ikoliko budete brinuli o drugima i njihovim potrebama - tako će se i vama vratiti.Razigran pristup romantici će pomoći i začiniti vaš ljubavni život od Jupitera u Lavu od jula pa nadalje. Znači sretne okolnosti do kraja godine - samo pazite da ne stanete na bananu!

Rak

Vaš odnos prema sebi naka vam je prioritet do jula, pa budite ljubazni prema sebi i vlastitom srcu. Ma, ispunjavajte sve svoje želje i omiljene teme neka vam budu primarne. Venera je retrogradna i ima naročito jak uticaj na vas, tako da će vam pomoći da rešite i razjasnite neke nedoumice ili će vam pomoći da doprete do nekoga posebnog tokom februara i marta. Nova ljubav i romantika su mogući, naročito priv tri meseca.

Lav

Vi "živite u ljubavi" s Jupiterom u vašem znaku od jula pa nadalje. Bićete sigurni u svojoj vezi ako ste u braku, a oni samci će biti otvoreni za romantične avanture. Ali, Lav voli da mu se laska - pa flert uopšte nije isključen ni kod oženjenih. Merkur je retrogradan u vašem ljubavnom sektoru u februaru, pa se pobrinite da sve detaljno proverite pre nego što se nešto dogovorite ili odklučujete - nesporazumi kucaju na vaša vrata. Još jedna malecka primedba: opankavanjek, cinkarenje, kritikovanje treba izbjegavati preko žice - telefona - jer lako može da ode u stranu gde ne očekujete. Ono što je najvažnije - pa od leta vam je sjajana prilika da ponovite propuštene ljubavne prilike. Švaleracija definitivno.

Devica

Venera u vašem ljubavnom sektoru u aprilu će doneti romantična poboljšanja. Muzika ili kreativni pristup može pomoći da napravite slatki utisak tada na potencijalnog partnera. Nedavna ljubavna greška može biti rešena u martu. Ne odričem se ove preporuke, ali ako ne uspe - pokušajte ponovno, vjerujem da će se upornost isplatiti .

Vaga

Vaš ljubavni život je poput klackalice do jula. Poput sinusoide. Ili kako ĆBjaga kaže: Malo gore, malo dole - eh, nedao Bog. Promenljivo poput vremena, ali ne zavisi samo od vas. Ako ste u vezi onda se dogovorite s partnerom i izgladite nesporazume i držite se zadatih obećanja oboje. A samcima preporučujem da se odluče: između - hoću/neću. Aman, odlučite se i čekajte prilku. Svima važi: očekujte razdoblje intenziviranja ljubavnog života nakon toga mira. Uživajte u životu, provodu, u vožnji - putujte, upoznajte nove predele i ljude - a i leto je! Pomrčina je u oktobru i on aće vas spustiti na zemlju. Ne, nećete tresnuti guzom o tlo, ali će vam pomoći da pronađete pravu i novu ravnotežu i dobijete na jasnoći oko svojih pravih ljubavnih potreba. S Uranom u vašem ljubavnom sektoru - ajme, strast, uzbuđenja i poticaji. Uživajte u tome i trenucima koje su vam priušteni od strane svemira. A budućnost? Ma, neka ona brine svoju brigu!

Škorpion

Vi ste u svom najozbiljnijem ciklusu - Saturn u Škorpionu, a to može da se sagleda i tako što se može reći da će zaštiti vaše srce. Polako i smireno je najbolje za vas u ljubavi sada, iako će se pojaviti za upoznavanje neko novi, ili se krećete napred sa svojim partnerom - poboljšavate odnos koji postaje ozbiljniji i čvršći i smisleniji. Ljubavne odluke koje donosite u 2014 će trajati i biti one prave i smislene - greške ne bi trebalo da bude. A 29. aprila, pomračenje donosi svežu energiju u ljubavnom životu - e to vam je jedna lepa prilika. Dato vam je - iskoristite.

Strelac

Bićete posebno avanturistički nastrojeni od jula nadalje. To znači odmor od romanse ili ljubavi. Ali, znajući vas, to može biti velika prevara već vaša namera da zamenite partnera ili da se neozbiljno poigrate . Venera u vašem ljubavnom sektoru od kraja juna do sredine jula olakšava i privući će naklonost i poboljšati vaš ljubavni život u pravom smsislu. Mars nudi strast i poziva vas da budete uporni u ljubavi između sredine septembra do kraja oktobra.

Jarac

Ljubavni život vam je pun mogućnosti i potencijala za rast s Jupiterom u Raku do jula meseca. Izađite iz svoje zone udobnosti i pokušajte drugačiji pristup upoznavanju: promenite odnos ili strategiju. Nedavna retrogradna Venera dogodila se u Jarcu, što znači da će u februaru i martu doneti druge prilike i nove romantične mogućnosti. Za vas - i previše!

Vodolija

Možete započeti nov 12-godišnji ciklus ljubavi kad Jupiter ulazi u Lava u julu. Opcija susretanja će se poboljšati ili postojeći odnos će se premestiti na viši nivo. Odnosi će se proširiti i rasti a što će doprineti da naučite nove stvari o tome šta vam zaista treba u ljubavi. Nastojte biti velikodušni, odgovarajte na uzbudljive ponude, ne planirajte previše, ali je bitno da odgovorite i na najmanje zahteve - jer ono što vam iozgleda premalo, nekom može biti sasvim dovoljno.

Ribe

Romantična energija će vam pokrenuti visok nivo zahteva od jula, tako da bi većinom trebalo iskoristiti svaku priliku i da pokažete kako se osećate - pogotovo ako su u pitanju kreativni načini tada. Venera u vašem ljubavnom sektoru u septembru može poboljšati romantični život, tako da planirate nešto posebno za svog ljubavnog partnera onda. Prijatelji mogu ponuditi iznenađujuću podršku - razmislite da ipak poslušate njihove savete .



Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice