Share to FB




Retrogradni Mars

Strpljenje naspram strasti

Planeta strasti, Mars je retrogradan ood 1.marta do 19 maja. To može stvoriti neki vrstu odgođene energije kada su u pitanju vaši intimni odnosi sada. Zato, ako ste u potrazi i spremni da impresionirate svoju ili neku novu partnerku - budite strpljivi, neće ići lako!

Mars ide retrogradno svakih 18 meseci, tako da ovaj ciklus relativno redak.

Kada je Mars retrogradan, vreme je da se uspori i ponovo procene svoji izbori, posebno veze i odnosi svih vrsta, a naročito veze strasti i seksa . Razmislite o tome šta stvarno želite, a ako postoje bilo kakve promene koje želite da napravite u svom ljubavnom životu - e, sada nije vreme.

Jedna pozitivna stvar o ovom konkretnom retrogradnom Marsu može doprineti svim planetama koje su u aspektu s njim, a nalaze se vazdušnom znaku Vage. Taj aspekt podržava otvorene razgovore o željama i intimnosti. Vaga je znak ravnoteže, tako da ćete biti u mogućnosti da razgovarate i ako je potrebno - da ako je zategnuto, pregovarate o onome što želite .

Mars retrogradan u Vagi je pojava jednom u 30 godina, tako da je ovo posebna prilika da ono što izgovorite neće vas odmah povrediti, ali ni želje nećete uvek realizovati ekspresno.

Šta tačno želite od svojih partnera i partnerstva? Šta osećate prema partneru: da li ste spremni da se odmaknete od njega ili da ga istražite dublje? To su pitanja s kojima ćete se susretati.

Ako ste sami, možete se odlučiti za ponovni spoj sa svojim partnerom iz prošlosti. Nema zle krvi sada, jer skoro sve što pošteno poželite i ne radite nikome iza leđa, garancija je da će uspeti. To ponovno spajanje može biti lekovito.

Bez obzira na vaš ljubavi status, možda ćete dobiti drugu priliku u ljubavi posle propuštene prilike, ali teško da ćete baš dobiti dve iste prilike u ovom periodu.

Sada je vreme za preispitivanje umesto izrade novih planova. Ako vam je cilj da se ide sporije i dublje, ovaj ciklus će vam pomoći u tom smislu, i poboljšati i intenzivirati strast u vašem životu.

Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice