Share to FB




Seksi ulaz u Škorpiona!

Pripremite se za škorpionski seksi ulaz! 23 oktobar je veliki dan, ravan astrološkom čudu, jer Sunce kreće u Škorpion, novi Mesec, Pomrčina Sunca u Škorpionu (poslednji od dvogodišnjeg ciklusa u Škorpionu i Biku) i Venera ulazi u Škorpiona. Da, ekstremne vrste dolaze, ali srećom s pozitivnim aspektima ulaze u ovaj znak preobražaja.

Ono što možete očekivati u narednim danima je vihor. Hajdemo redom.

1. Tajne će se otkriti, ali ne brinite, ovo je najbolje vreme da se postigne mir, smirenje i poravnanje s prošlošću. Suočavanje sa strahovi će značiti i njihovo okončanje.

2. Počeci ili nastavci intenzivnih emocija, što je u iznenadnim situacijama poput atrakcija koje se osjećaju kao sudbina ili opsesije. Zatim, uzimanje pozitivnih zaokreta ili "rezanje repova" loših veza. Emocionalni preporod se očekuje!

3. Telepatija će biti jaka u vezi vas i onih koje uistinu "vidite" i kojima su slike namenjene. Ako smatrate da ste kroz san dobili psihičku poruku, nemojte je zanemariti. Tu će biti značajne informacije za dela koja su u toku. Bilo da ste vi ili drugi.

4. Glavni finansijski poslovi će ići na dole sada, pa nemojte odustati od onih kojima ste vezani emotivno - ako treba, uložite svoje srce. Škorpionski novac i poslovi će ići na dole ili biti na žici u najboljem slučaju pre postizanja svog finala.

5. Seks pun dinamike je suđen. Natrpajte džepove adekvatnim kondomima (ako je potrebno) jer će vas sustići vibracije super senzualne energije koja može napuniti čak i većinu iscrpljenih libida. Intenzitet strasti i njegov pogon će biti jak!

PA NAOŠTRITE SE I SPREMITE ZA LUDILO ZVANO EKSTRENMA RAZMENA ENERGIJE.



Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice