Super Mesec u Jarcu

'Super Mjesec' u Jarcu je ove nedelje - prepun ambicija i težnji da se otkinemo od lanaca koji nas stežu. Ovaj Puni Mesec u znaku Jarca ima svoj pogon do krajnjih granica. Vreme je, subota 12.7. (tačno u 07:25) kada doživljavamo naš prvi pun mesec u leto. Dan kojeg karakteriše maksimalna potreba i aktivnosti u profesionalnom životu. Obratite pažnju na svoje ciljeve, jer ovo nije samo pun Mesec - to je super Mesec! Prvi od tri ove godine. (Druga dva su dana 10.8. i 9.9.)

Super Meseci kako rekoh, povećavaju potencijal moćnih plimnih sila, možda i jake oluje i seizmičke aktivnosti. Iz astrološke perspektive, utecaj na ove snage je ne samo na Zemlju, već i na naše telo i um, što nas čini emocionalno napetim i nezadovoljnim i nervoznim.

Setite se da je pre šest meseci, posebno na Nov Mesec u znaku Jarca od 1.1.2014. Koje su bile vaše novogodišnje odluke? Pogotovo za vašu karijeru? Rezultati bi trebali biti upravo sada. To vam je pola godine faznog stanja.

Super Mesec, uvodi uvek u potpuno novi ciklus u svom profesionalnom životu. Jarac je znak vlasti i ambicije. Vladao Saturn - planet strukture, stabilnosti i tradicije - Jarac je deo nas koji ide dalje bez obzira koliko su strme planine, kako su klizave ceste. Ona zna da samo težak rad donosi rezultate.

Lenjost jednostavno nisu dopušteni u Jarcu. Ovaj znak ne zna kako pokrenuti stvari, ali ni kako završiti. Ali Jarac ne započinje ništa bez plana puta. To se odnosi i na poslovni plan, koji će 100% tokom akcije slediti.

Ako ste zaista sledili kartu koju ste sastavili 1.1.2014 i ako vidite plodove svog rada sada, onda ako ste izgubili snagu ili izgubili poverenje na putu, to će Pun Mesec nadoknaditi i pojačati vašu svest o postignućima.

Ali, kako je Saturn nasuprot Jupitera, planete širenja, sve što počne sada ili je počelo 1.1. - sada više nije tako veliko.

Ali oni koji su su puno uvereni u svoja dostignuća, s pozitivne strane, može misliti kako je velik, iako to nije tačno! Hm, tu malu prevaru pravi ovaj MEsec - ali je ona pozitivna ako je vaša ambicije zaista pokrenuta.

Oni koji ne veruju u sebe mogu se osećati kao da nikad nećete dobiti bilo šta - kao da ste neuspešni.

Jarac, ako ništa drugo, je najpraktičniji znak zodijaka. Ako je vaša karijera izvan ravnoteže, ljulja se, pa iskoristite ovu menu i analizirajte koje su vaše sposobnosti zaista i pokušajte realno sagledati dokle možete stići.

Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice