Share to FB




Smirivanje strasti
pošto je palo sve što se ljuljalo

Uran je u Ovnu i kvadratu s Plutonom u Jarcu nam je doneo ogoromne promene, probleme i destruktivne situacije. Na neki način i ostavio traga koji će nas držati do kraja života - to mislim i na zemaljskom planu a ne samo na ličnom . Taj bes i osionost traje od 2012. E od tog vremena mi prolazimo kroz teškoće koje su se naravno odrazile i na nas lično a na naše odnose sa drugim ljudima. Zategnutost bi znala nekada da ide do pucanja. Eto, napokon se približavamo kraju ove snažne transformacijske ere. U nedjelju, 14.12. je bio vrhunac kada smo mogli da vidimo sedam tačnih kvadrata između planeta pobune i gospodara karme. Što se desilo desilo se i sada nam ostaje da vidimo, kao posle Kosovskog boja šta ćemo. Porušeno je sve što je moglo biti porušeno, reč pravda je deplasirana, nepravda još manje. Te planete su i zato da bi se stvorilo nešto bolje na planu Postojanja.

Stoga i mislim da će nastupiti malo duže primirje jer su osnovni uzroci eliminisani, a na zemaljskom planu bi ratovi trebali da utihnu. Novi, teško da bi ih bilo. A neki veći poremećaj je moguć, ali neće biti uzrokovan ovim aspektom.

Stvar je u tome da smo mi postali novi i drugačiji i da je naš stva prema životu promenjen. E,l sad koliko će ko to primeniti, sve zavisi koliko se osvestio.

Pluton je u krutom i ozbiljnom znaku Jarca od 2008. godine - i bio koren najgore finansijske krize, čak neki ekonomisti kažu - veća anm je bila kriza od Velike depresije koja se dogodila davno.

Pluton se polako i silovito okreće nama kao tenk. Kada je završio sa svojim poslom, mi smo potpuno transformisani. Mi nikada ne možemo ništa vratiti na način na koji smo bili kao pre. Jer mi više nismo isti. Oni koji su spavali, prespavali su ovu traumatičnu situaciju i sada se bude unezvereni. Te promene će im pasti teško u početku, ali nemaju izbora - mora se navići na novonastalu situaciju.

Uran, planeta trenutne revolucije, bio je u Ovnu od 2011 - i sve što je dotačinjao eksplodiralo je kao petarda- jer je on takvo telo, takva simbolika, takvo ispoljavanje - rušilačko - samoje potrebna iskra i eksplozija! E sad zamisliter vatrenog Ovna i šokantnog Urana kada su zajedno, svašta se može dogoditi i jedino možete biti sigurni da će se to dogoditi bez upozorenja.

Zato ako vam se to i događalo, to vam je i bio uzrok, ali za neku utehu, ulazite u mirne vode.

Na globalnom planu već znamo šta smo prošli, a sada smo u posledicama iz kojih se treba izvući. Samo sada nema tih objektivnih snaga koje bi nam pomogle. Prepušteni smo sami sebi - baš kao i na ličnom.

Važno je aktivirati svest: oni koji su trpeli i oni koji su donosili probleme i nanosili nam bol.

Ove dbe planete se razilaze i kako napomenuh mir nam stiže, ali ne odmah, ne danas, jer tek sana nivo stresa može poleteti uvis iz raznoraznih razloga a ponajviše zbog naših slabosti. To će nam doprineti da baš nećemo biti najveseliji tokom predstojećih praznika. Jer nekome je sve ovo donelo neku zadovoljštinu a nekome, depresiju i saznanje o propasti - u najširem smislu.

Kada je u pitanju vaš rad i vaše kreativnosti, postoji samo jedna stvar da zapamtite: ne dozvolite da vas ovi gubitci uvedu u još gore stanje - jer sada samo vi sami možete da se izvučete iz neprimerene situacije jer SVi sada imamo problem, što osećaja krivice, što shvatanja ličnih propusta. Čuvajte svoj integritet i počnite da radite na svojim vizijama. Ako i ne budu verovali u ono što radite - najvažniji ste sada vi sami sebi, a ako ima i ko da vas podrži, stimuliše i posavetuje - ih!

Zato na poslu s kolegama samo korektno i pošteno, ali "lađa uza zid!"

Eto ovo je bio ciklus koji je trebao ljudima da shvate vrednosti koje poseduju, a sada da primene svoja znanja, talente.

Vreme koje je pred vama treba ukomponovati rečju mirnoča i racionalnost.

NA SVESNOM PLANU, SVE ĆE ZAVISITI SAMO OD VAS.

Duboko dišete! Velika promena je već u toku, a promene, kao i uvek su vrlo, vrlo dobre - za one koji greše. A oni koji su ih svesni ili bili vođeni "tajnom rukom" imali su lepu priliku da uvećaju svoje blagostanje.

ŽELIM VAM SVU SREĆU DA USPETE I PONOVO SAGRADITE ONO ŠTO ODUVEK ŽELITE!

Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice