Share to FB




Godišnji horoskop za sve znake za 2014.g.- uvod.

Horoskop za 2014. što se tiče horoskopskog znaka OVNA bit će poprilično nemiran. Položaj Jupitera uzrokovat će mnogo aktivniju komunikaciju s ljudima oko Vas, čime će Vaša uloga u društvu značajno ojačati. Unija Urana i Sunca oživjet će Vaš osobni život. Trenuci usamljenosti, nestat će, a pojavit će se i višak slobodnog vremena. Dakako, u pojedinim situacijama morat ćete se izboriti za vaše slobodno vrijeme, ali zato ćete ga znati više cijeniti. Poželjni su kompromisi s ljudima koji Vas okružuju.

Osnovna karakteristika horoskopa u 2014. godini za sve osobe rođene u znaku BIKA je dobroćudnost i pozitivnost. Tijekom 2014. godine imat ćete veliku potrebu za razvijanjem vlastite osobnosti. Položaj Urana, Jupitera i Venere pružit će Vam harmoniju i sklad koji su Vam jako potrebni za upotpunjavanje kreativnosti koju posjedujete u sebi. Sreća će se možda vratiti u Vaš život i omogućit Vam značajna pobiljšanja unutar vlastitog života i načina življenja. Morat ćete se suočiti sa situacijama koje Vam omogućuju proširenje djelokruga poslovanja te je od velike važnosti da vjerujete Vašoj intuiciji kako ne biste propustili šansu koja će Vam biti pružena od strane Jupitera, u drugoj polovini 2014. godine.

Pozicija zvijezda omogućit će osobama rođenim u horoskopskom znaku Blizanaca da uspješno privedu kraju poslove i ostale stvari započete u 2013. godini. Ta će činjenica bitno utjecati na daljnji razvoj događaja tokom naredne 2014. godine. Pozicija Urana u konekciji s Vašim vladajućim planetima Marsom i Suncem, drastično će olakšati i pospješiti komunikaciju s okolinom i učiniti je profitabilnijom. Pojavit će se prilika kojom ćete imati mogućnost odabira te će u konačnici omogućit dostizanje većine Vaših ciljeva. Bez obzira na Vaše brige koje će ponekad prerastati u tugu, dostići će vas sreća i omogućiti ostvarivanje Vaših snova. Sredina godine donijet će Vam mogućnost kroničnost oboljevanja, stoga obratite pozornost na zdravlje.

Sve za što ste se zalagali i gradili tijekom 2013. godine, u ovoj 2014. godini će Vam se vratiti na pozitivan način i u svim poglavljima života. Zahvaljujući Vašem osobnom napretku, olako ćete pronalaziti rješenja na sve probleme što će u konačnici upotpuniti Vaš život i učinit ga uzbudljivijim. Interakcija s okolinom otvorit će Vam sva vrata te ćete dobiti direktnu priliku da ostvarite zacrtane ciljeve. Utjecaj Plutona utjecat će na vaše raspoloženje te pokušati pobuditi nostalgičnu atmosferu. Nemojte gledati u prošlost, okrenite se budućnosti!

Događaji u 2014. godini, ma koliko se god Vi trudili ići se svojim vlastitim tokom. Pozicije planeta uvjetovat će znatno poboljašanje veze s partnerom što će uvlike pospješiti mogućnosti ostvarivanja Vaših ciljeva. Utjecaj Saturna obavit će Vas dubokim realizmom što će ponekad prouzročit osjećaj melankolije te time naglasiti davno izgubljenu želju za pažnjom. Prethodno napomenut realizam pomoći će vam da učvrstite poziciju unutar Vaše radne okoline. Utjecaj i pozicija Neptuna utjecat će na razvoj Vaše kretivnosti i mašte, iz čega će izniknuti mnogobrojne inovativne ideje u svim poljima života, naročito u osobnom životu. Tokom cijele 2014. godine bit ćete izrazito nadahnuti te to će Vam nadahnuće pomoći da uz malo truda lakše ostvarite sve što se si zacrtali.

Ova će godina u svim segmentima Vašeg života biti prosječna. Vaš će Vam konzervatizam pomoći da se riješite problema materijalne prirode te Vam omogućiti da neke projekte privedete kraju na lakši i brži način. Što se tiče financijske strane ova će godina biti daleko stabilnija nego prethodna 2013. godina. U prvim mjesecima 2014. godine, naročito krajem veljače, obratite pozornost na Vaše zdravstveno stanje.



Ove će godina biti uznimno uspješna za vas te ćete u drugoj polovini 2014. godine imati uspjeha u svim poljima života. U osobnom životu ćete doživjeti pozitivne promjene, a moguće je i pokretanje vlastitog posla. Postoji velika šansa za ulazak u bračnu zajednicu, pronalazak partnera ili produbljavanje odnosa sa Vašom familijom i djecom. Ova će godina biti jako dobro vrijeme za donošenje velikih odluka. Zahvaljujući razumijevanju okoline, moći ćete bolje razumijeti sami sebe. Zahvaljujući kontaktu s intelektualnim osobama, imat ćete priliku naučiti mnogo, naročito u struci. Ove godine se nesmijete ni pod koju cijenu izolirati od okoline.

Tijekom čitave 2014. bit ćete zaokupljeni projektima koji će se konstatno pojavljivati. Minoran utjecaj Vaših vladajućih planeta stavit će na stranu socijalne kontakte s okolinom što će Vam odgovarati jer ćete imate želju za odvajanjem i izolacijom od okoline. Utjecaj Jupitera ohrabrit će Vas da slijedite Vaše ambicije, a Saturn će inicirat i naglasit Vašu kreativnost u svim poljima života. Vaša želja sa samoćom spajat će se sa trenucima odmora i relaksacije te ćete u to vrijeme moći objektivno sagledati samoga sebe.



Ove godine astrološki Vam trendovi obećavaju napredak u životu i mogućnost da savladate sve prepreke koje Vam stoje na putu. Utjecaj Jupitera i Plutona omogućit će Vam povećanje optimizma. Pojavit će se ogromna želja za sređivanjem osobnog života.



Utjecaj planeta ove će Vam godine omogućiti da vidite svu šarolikost i svjetlost života. Prolazit ćete kroz život s iznimnom lakoćom i uživati u slobodnom vremenu i mnogobrojnim pruženim prilikama. Postat ćete tolerantniji što će Vam omogućiti da bolje upoznate samoga sebe. Vaša će svijest biti kristalno jasna i dobit ćete sposobnost uživanja u nadolazećim situacijama u svim područjima života. Ove ćete godine Vašu pažnju više usmjeriti ka stjecanju materijalne dobiti a da se pritom ne opterečujete previše svakodnevnim obavezama.

Ova će godina biti iznimno dobra za Vas. Mars, Saturn i Uran pomoći će Vam da uspostavite odlične odnose s okolinom čineći veze i odnose jednostavnima i iskrenima. Sav prošlogodišnji trud i nastojanja ove će godine urodit plodom. Iako Vam se ove godine neće pružiti puno prilika, uspomoć svoje druželjubivosti uspjet ćete učiniti mnogo. Konačno ćete se osloboditi tereta koji nosite duže vrijeme te će Vam to omogućiti da krenete naprijed u pravom smjeru i u svjetliju budućnost. Vi znate da se krećete pravim smjerom, a bitna stvar je da nikada nesmijete u to dvojiti i postavljati si praviše pitanja.

Godina 2012. će za sve osobe rođene u znake RIBA biti izuzetno uzbudljiva. Prva tri mjeseca 2014. godine obećavaju idiličnog raspoloženja. Privlačit ćete druge osobe, a odnos s partnerom bit će harmoničan. Pronaći ćete nadu i prilike za ostavrivanje Vaših snova i želja. Iako će na emotivnom plana sve biti fantastično, u prva tri mjeseca 2014. godine, naročito u veljači, osjetit ćete nedostatak novca, odnosno financijske neprilike. Pojedine situacije zahtjevat će uvođenje kompromisa u Vaš život što ćete znati napraviti. Očekuje Vas miran i harmoničan kraj 2014. godine uspomoć ćega ćete postati snažniji i hrabriji što će, paradoksalno, u Vama probuditi "borbene" instinkte. Smjer koji ste odabrali bit će ispravan.

Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice