Venera ulazi u Bika
Eto nam konačno slatkoće i odanosti, i držanje obećanja u odnosima

Nema boljeg perioda za ljubavno i seksualno srodne duše u ovom vrućem i sparnom vremenu. Hm, čitanjem ovih tekstova, koji nisu baš repezentativni pomoći će vam da otkrijete svoje stvarne, najdublje želje i poboljšate svoju vezu kao par.

Kada planeta ljubavi i lepote uđe u njezin dom, teren Bika, život dobija i postaje sve slađe sve oko njega. Bik je fiksna Zemlja , znak odanosti i vernosti. Venera se prikazuje u najboljem svetlu u odnosima tokom ovog vremena, pazi da učvrsti i ukorijeni nešto lepo i trajno. Ako je prisutna tendencija da dolazi do kolebanja ili posustajanja u odnosima , iskoristite ovaj jak uticaj Venere kako bi videli gde se mogu izvršiti popravke i produbi odanost .

Takođe se s obzirom na naše vrednosti, ono što smo posedovali, to moramo sada preispitati jer Bik ne voli varanje i ceni obećanja. . Bik je ljubitelj lepote , a mi se često poželimo da trošimo više novca na stvaranje udobnost tokom ove faze, a posebno za one koje volimo . To je takođe znak slušanja , tako da smo više smireniji i naklonjeniji da saslušamo najmilije šta imaju za reći . Ono što je definitivno, poželećemo utemeljeti, i postići stabilne veze sad pod uticajem Bika.

Bik takođe vlada senzualnim carstvom, pa je naša ljubav naklonjena svim stvarima telesne prirode. Zato ćemo živeti kroz svih pet čula užitaka za narednih nekoliko nedelja. Sve je lepo, sve je s užitkom, osećanja su podstaknuta, nikada se niste osećali tako dobro, nikada niste okusili ukuse svega i sve vam je dobro, hrana je dobra, joj , mirisi nikada nisu mirisali tako divno i zvukovi nikada nisu bili tako umirujući.

REČIĆETE: JOJ - BAŠ JE ŽIVOT LEP!

Dajte sebi dovoljno prilika da se stvarno izživite lepote života .

Čast, vaše date obveze i obećanja su posebno važne u ovoj istinitoj poplavi uticaja. Nikad ne podcenjujte moć davanja nečije reči i držati se obećanja onima koje volite , čak ni u teškim trenucima .

" Stand by Me" je pjesma operativac u ovom lepom tranzitu .



Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice