Share to FB








Venera kvadrat Jupiter

Emocionalna regresija je na delu kod kvarata Venere i Jupitera

Vaša misija ove nedelje: nemojte da se ponašate kao histerično dete kada je potrebno da budete stabilna odrasla osoba. Kad Venera (planeta zadužena za novac i privlačnost) čini " kvadrat " ili loš aspekt na Jupitera, planetu sreće , možete osetiti kako vas napušta sreća, ali to nije baš tako. Nije sve kao što se čini upravo sada, jer ovaj aspekt će se pre ispoljiti na biznis planu u vidu izliva besa - naročito na poslu .

Venera je trenutno u Ovnu ,znak ega. Ovaj požar potpisala je mantra "ja - prvi" , pa nas čini spremnim da činimo sve što je potrebno da bude ispred i u centru zbivanja. Venera u Ovnu vam pomaže da predvodimo i preuzimamo inicijativu , ali prisutna je doza neraspoloženja Jupitera jer je u nostalgičnom Raku, emocije definitivno mogu stati na put mnogim realizacijama.

Ono što će nam se dešavati je čežnja za prošlošću i nepouzdanost, staro i predvidljivo ponašanje - stvari koje smo naučili u detinjstvu. Tu bi moglo biti puno roditeljske projekcije događaja, a to definitivno može zaustaviti napredak na poslu. Sada teško da možete dati nešto novo, a kamoli dobiti.

Čak i ako su vaša osećanja pod kontrolom , nemojte se iznenaditi ako neko od vaših kolega ima emocionalni slom u danima do ovoga aspekta (tačnije u nedjelju, 18. maja).

Dobra vest je, da čak i kada vam se čini da su ljudi oko ljubomorni na neki vaš uspeh, znaćete tsčno šta da učinite - snačićete se. Ostanite miran, smiren i jak, ne izbegavajte susrete s protivnicima . krenite licem u lice u haotičnim situacijama iako imate sukob sa zapovednički nastrojenim ljudima, autoritetima.

E, sad nemojte puno očekkivati od ovog aspekta, ali ne preterujem kada vam kažem da u neugodnim situacijama ili u okruženju detinjastog ponašanja, jednostavno preuzmete vođstvo.

Neko mora biti odrasla osoba u situacijama kada nema šefa - a taj neko možete biti baš vi!

Neki govore o situacijama gubitka para. Ne, nije to takav aspekt, naprotiv, moguće su pare - pre je ovo vrsta društvenog aspekta i odnosa među ljudima i nekim situacijama kada treba preuzeti odgovornost.



Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice