Tranzitni aspekt Venera kvadrat Mars

Dramatični sexy kvadrat Marsa i Venere

Mars, planeta akcije i inicijacije, je u Škorpionu od kraja jula i budi naš libido. Venera, planeta ljubavi i lepote, je u Lavu, znaku velike i obavezne drame, je od sredine avgusta. Taj spoj dovodi do nekih vrlo eksplozivnih, seksi odnosa i energija.

Vežite se - sledi divlja vožnja!

27 avgusta, kada se te dve planete ("dečko / devojka" arhetipski) sastanu u tvrdom aspektu - podičiće naredne teme na jako visok nivo: ljubav, romantiku i seks - ma čak i izvan lestvica.

Bilo da ste u vezi, ili samo gledate, ili oporavljate se - budite spremni na buđenje osećanja i niz velikih želja - hm, do kojih baš nećete biti raspoloženi da idete normalnim putem!

Zapravo, verovatno ćete osetiti da gradi neki čudan odnos između vas i drugih ljudi, sve kroz celu nedelju, dok se planete ne dodirnu, odnosno, njihovi orbisi.

Pored ljubavi, tu bi mogla da se javi ljubomora, ljubavnik/ljubavnica ili neko koga želite da bolje upoznate pa i da bi bio vaš ljubavnik. Ali, ne zanemarujte partnera jer bi moglo da dođe do puno tinjajuće ljutnje na vas - pa čak i to što ste niz godina zajedno, neće biti garancija mira.

Mogla bi da vam se pojavi neka vruća i nova simpatija. To bi moglo biti za jednu noć ... najverovatnije - seksa radi. Sve to je produkt požude koja je u porastu, i to menojte negirati u sebi jer ćete doprineti jačanju svađa i nasilništva jer je spoj ovih planeta vrlo intenzivan na ljubavnom i seksi planu.

Ako i ne bude "ničega" - pa makar samo "zagrlite nešto" - ali intenzivno.

Od svih planetarnih aspekata, Venera kvadrat Mars - pogotovo u znakovima u kojima se nalaze upravo sada - navode vas da stvar okončate u krevetu.

Pokušaćete da preobrazite bilo koji odnos napetosti u flert, ljubljenje ili grljenje u čvršći i konkretniji stisak - baš kao što vi želite.

Ta energija se svakako "naplaćuje", ali to se ne mora završiti u bacanjem tanjira ili borbom, silovanjem.

Umesto toga, cilj je da vas vaš partner baci na prvo moguće mesto... i ne mora to biti spavaća soba.

NADAM SE DA JE BILO DOVOLJNO CRTANJA?!

Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice