Share to FB




Osećanja sa Venerom u Škorpionu!

Venera u Škorpionu se ispoljava tako da se osećamo više kao napaljeni tinejdžeri ovih dana, to je zato što Škorpion samo zabada svou žaoku u suštinu zadovoljstava planeti Veneri od 23.10 do 16.11. Pored toga Škorpion dominira Suncem i Mesecom jer je i počeo Mladim mesecom, tj. njihovom konjukcijom . Nemojte se boriti i brinuti za svoju sudbinu. Prepiustite se i ne opirite jer je bespredmetno i nemoguće. Zaronite u svoje najdublje i najmračnije želje. Tek kada budete spremni da izgurate na svetlo Sunca svoje stare želje jer one sada donose navalu opasnosti i intenzitet nezasitosti, saglasno tački Sunca u Škorpionu, situacije će se aktuelizirati.

Ovan

Tamna strana fantazije će ga zaintrigirati. Slobodno će se izgubiti u vlastitoj verziji opasnih demona i zmajeva, i otkriće koliko je načina na koje može voleti svog heroja, a ne kinjiti ga.

Bik

Ljubav je umetnost, a umetnost je ljubav. Budite kreativni sa svojim muzama, jer orgazmi i remek-dela su sada aktuelni. A novac će vas uništiti.

Blizanci

Istražujući svoj fetiš, vi ćete dokazati da ćete pucati od seksualnog adrenalina. Samo budite oprezni s doziranjem i svih senzualnalnih tema, i trudite se da ih koliko-toliko sputate i popravite.

Rak

Vaše prljave misli će hteti da lete besplatno i neometano. E, ne može! Ostavite u spavaćoj sobi zavese otvorene, koje će pozvati voajere u vašu seksualnu psihu. I zadovoljite se time.

Lav

Dom je tamo gde će vaše srce biti, smešteno čvrsto ispod pokrivača sa svima, ali ipak, vi ćete se malo distancirati i sve ćete činiti da se osećate sigurno.

Devica

Podelite svoj besplatni uzorak pronoze za narednu godinu. Godina koja je pozitivna i s dosta sreće! Dobićete pregled onoga što vredi ove godine, kako za vas, tako i za druge. Ajd, u prevodu: pitajte Devicu šta da se radi na ljubavnom planu. Flert dobija na značenju, opscena raste, ide ka dubljim osećajima za koje nije ni znala da ih ima. Otključaće vrata novih tajni.

Vaga

Vaša sklonost ljubavnim temama je svima poznata, ali neće biti sada podstaknuta i pojačana. Više ćete biti skloni da obezbedite udobnost i da se bacite na pronalaženje osobe kojoj možete istinski verovati i pripadati.

Škorpion

Neka vas vaša iskonska sklonost ljubavi instinktivno vodi. Otvorenost i hrabrost je sačekala svoj red sada. Ne bojte se otvaranja.

Strelac

Vi ćete se osećati dodatno teatralno. Doterajte i skockajte jer život je upravo ono što vi sada možete - gluma u noći koja vas vodi daleko u nepoznate predele. A vi ste sada za sve to spremni. Krenite!

Jarac

Dobijate dodatni električni naboj u vašem ljubavnom životu koji će doprineti da shvatite da čovek nikada ne stari - pa ni za igračke.

Vodolija

Luksuz je vaš afrodizijak sada, koji će vas voditi u život dalje. krenite se udobnim i lagodnim temama i smestite se u hotel svojih ćudi i želja.

Ribe

Egzotika i erotika su vam naznačeni sada, i sve ono što donosi nova iskustva i znanja. Samo odlučno i oštro sada. Nije vreme praštanja.

Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice