Share to FB




Venera ulazi u Ovna

Venera ulazi Ovna i donosi ubrzane ljubavne teme, ljubavi navrat-nanos i kajanja...jer kako reče jedan pesnik:"...A ja ne mogu ugasiti svoju želju, zar ne znaš da gorim za ljubav ... ", mislim da je čak i MAdona taj tekst uzela u jednoj svojoj pesmi.

No, Venera - vladar romantike, lepote i privlačnosti - je svačiji omiljeni planet ( iako je Jupiter žešći po mnogim "njenim pitanjima", a inače je ona niža oktava Neptuna - ljubavnog zanosa. Samo Venera oličena u našim ponašanjima zna tačno šta hoće, šta želi, a Neptun nije lična planeta i zavodi nas. Kada boginja ljubavi ulazi u vatrenu konstelaciju Ovna , 2. maja, i gašenje vaših želja ne sme biti sada vaš cilj , već povećanje libida.

Ovan je prvi znak zodijaka. Strpljenje nije baš vrlina ovih ljudi. Oni žele da započnu nešto celo vreme , ali završna obrada im nije prioritet . To je ono što je kardinla Vatra oličena u njemu. Kod njega sve počinje u požaru, a zatim, dok se okreneš, on je već na sledećem poduhvatu.

On radije ne gubi vreme na sporim "sagorevanjima".

Dakle, kada je planeta ljubavi u Ovnu, u petak (dan u nedelji kojim vlada Venera ) to vam može doneti stav i da odlučite da se iznenada i brzo desi nešto u vašem ljubavnom životu. To je više nego samo proletnja groznica - to je naša želja i sve moguće želje ćemo isprobati, a Ovan osvetljava tu našu utakmicu i pojačava naš libido .

Bilo da ste u dugogodišnjoj vezi , novom susretu ili sami, narednih nekoliko nedelja su prilika za vas da dobijete ono što želite , a posebno u krevetu. Jedan od negativnih ispoljavanja je ponašanje Venere u Ovnu koja može uzrokovati da se prenagli i razbesnite kada ne dobijete šta ste želeli. Pokušajte izbeći pritisak, ako vaš partner odmah ne odgovori na vaše korake i vaše namere. To takođe može uzrokovati da vas partner sagleda kao sebičnog ljubavnika, jer nisu svi tako brzi, niti istih raspoloženja i namera - kao vi sada - vi koji imate veneru u Ovnu. Da biste dobili ono što želite morate pokazati svoje najbolje rezultate - jer Venera nije siledžija, već uvek teži kompromisima i kulturnom ponašanju.

Ako imate tendenciju da se sramite, ovo je zgodan trenutak za vaše romantično otvorite i pokušate da budete uporni jer vas sada Ovan u tome podržava - naravno, ljubavni plan. Ako ništa drugo, koristite Veneru u Ovnu da iskušate svoje flert sposobnosti - ako vam je do njih baš stalo, ali to mora biti dokazivo i u vašem natalu!

SAVET. Nema ništa loše u biti direktan - sve dok niste preterano agresivni. I biće svima lepo!

Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice