Share to FB




Nemir u odnosima: Venera konjukcija Uran u Ovnu

Osećate potrebu da se [ ponovno ] zaljubite? S Venerom - planetom koja vlada ljubavlju , ljepotom i romantikom - u uskom zagrljaju s Uranom - planetom rušenja pravila - vreme je kada možete očekivati neočekivano, naročito u odnosima s drugim ljudima. Jedan - na-jedan partnerstva će dobiti dozu velikog strujanja - dešavanja do usijanja.

Venera voli da ostane blisko povezana. Ona žudi za tradicionalnom ljubavi i romantikom, za slatkim stvarima - čokoladama i pitanjima srca! No, to nije slučaj kada je ljubav planeta u Ovnu. To je znak gde se čini ono što želite, kada to želite - bez ograničenja. Kad Venera je u prvom vatrenom znaku zodijaka , većina ljudi vole uzbuđenja i izazivaju sigurnost.

Flert mu dođe kao "dobar dan"!

Uran je zadužen za nezavisnost - i on ore te brazde , budi nas i voli da nas šokira. Uran u Ovnu je od proleća 2011 , a kada se sastaje s Venerom u proleće ove godine , svi naši odnosi će biti ispitani od strane njegove raspućinske energije. Ljubomora može iščileti svoju ružnu glavu , jer obe Ovan i Uran ne mogu podneti ograničenja. Pazite se tih osećaja u danima do 15. maja, kada je Uran tačno u konjunkciji s Venerom.

Upravo sada , bolje je odabrati neki izum od konvencije. U kontekstu dugoročnog odnosa , ne dopustite nemir i izazvati svađu ( osim ako ne planirate raditi je u spavaću sobu - pod plahtama ) . Umesto toga , usmerite svoju žudnju za samostalnošću i istraživanje.

Bez obzira šta ćete izabrati - vreme je za prodor !



Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice