Share to FB






Godišnji horoskop zdravlja za sve znake za 2014.g.

Vaša brza narav i temperamenti karakter doći će ove godine jako do izražaja. Početak 2014. godine inicirat će Vašu vitalnost i omogućit vam višak energije koju ćete tokom godine racijonalno znati koristiti. Komunikacija s Vama bliskim osobama uzimat će Vam dosta energije. Veliki fizički angažman i tjelesna aktivnost tokom cijele godine izstiskivat će od Vas da se povremeno odmorite te tako obnovite energiju. Pozicija i položaj Jupitera i Urana otežat će Vam sposobnost zadržavanja mira u izvanrednim situacijama. Morat ćete se više truditi kako biste održali ravnotežu.

Zahvaljujući utjecaju Jupitera, ove ćete godine biti u odličnoj formi. Nećete više osjećati potrebu za pokazivanjem snage te bilo kakvim oblikom konkurentosti. Lakše ćete podnositi slabine i povremene umore. Dakako, to je dobro jer Vam pomože skupiti snagu. U početku 2014. godine poželjno je voditi računa o bubrezima, piti dosta tekućine, paziti na prehranu te redovito vježbati pošto postoji tendencija oboljevanju.

Poradi utjecaja Merkura i Urana, ova će godina biti intezivna što se tiče Vašeg zdravstvenog stanja. Nelagodni trenuci i situacije u svakodnevnom životu, istiskivat će od Vas mnogo energije i volje. Tokom cijele godine protezat će se pitanje Vaše osobne odgovornosti te ćete se morati doista potruditi da okolini prezentirate Vašu stranu priče i uvjerite ih da ste doista odgovorni. To će uzrokovati jako veliki umor i čestu iscrpljenost. Srpanj će označit vrhunac vašeg zdravlja te ćete tokom cijelog mjeseca biti nevjerojatno energični i voljni. Na kraju godine trebate obratiti pozornost na Vaš probavni trakt te probavu općenito. Čuvajte se kroničnih oboljenja, a naročito prehlada.

Početkom godine utjecaj Plutona, Merkura i Venere utjecat će na stimulaciju Vašeg metabolizma. Osjećat ćete se poletno, energično te otvoreno prema okolini. Kretanje, inspiracija i optimizam utjecat će pozitivno na Vas, mada ćete tijekom svibnja 2014. imati fazu izrazitog umora. Tijekom siječnja i veljače 2014. godine savjetujemo Vam da posjetite Vašeg liječnika te učinite dijagnozu zdravstvenog stanja, a naročito probavnih organa.

Zbog utjecaja Neptuna tokom cijele 2014. godine imat ćete potrebu da se brinete o sebi i vlastitom zdravlju. Imat ćete veliku želju da se riještie bolesti što će u konačnici biti uzrok zdravstenih tegoba koje ćete imati s jetrom. Zbog utjecaja Marsa, tokom čitave ćete godine biti izrazito fizički aktivni, a moguća je i priprema za neku vrstu natjecanja.

Utjecaj planeta pružit će Vam jako veliku dozu energije, naročito u realizaciji kontruktivnih ciljeva. Početkom godine, mogući su problemi s zdravljem. Poradi utjecaja Saturna i Jupitera, ove ćete godine biti više fizički aktivniji. Rastuća razina energije dat će Vam snage za rješavanje poslova i situacija koje niste imali u planu. Slabljenje utjecaja Saturna utjecat će na Vaš metabolizam. Prije spomenuta pojačana fizička aktivnost učinit će Vas jako nervoznim te utjecati na Vašu netolerantnost prema okolini.

Ova će godina biti u znaku Vaše životne snage koja će postati vaša glavna karakteristika i prednost tokom cijele godine. Utjecajem Saturna slabit će Vaš strah o budućem zdravstvenom stanju. Znat ćete pronaći točku ravnoteže koja će Vam davati snagu da se krećete naprijed. Postat ćete mudriji te tako izbjegavati stresne situacije i konflikte. Pozicija Merkura uzrokovat će pojačanu mentalnu aktivnost te uskladiti Vaš unutarnji balans. Više ćete se brinuti o razvoju Vaših osobnih ciljeva i razvijati ih. Tijekom lipnja i srpnja 2014. pripazite na prehranu, ne prejedite se i ako je potrebno otiđite na dijetu.

Početak godine donijet će vam izrazito slabo energetsko stanje koje će utjecati na sve druge aspekte Vašeg života. Razlog tomu je ogromna količina energije koju ste potrošili u prošloj godini. Morat ćete malo usporiti kako biste obnovili potrošenu energiju, a naročito pripaziti na primanje prevelikih količina informacija. Savjetujemo da početkom godine odete na kraće putovanje na kojem ćete moći razmisliti o problemima koji Vas muče. Dobar san je izrazito važan za obnavljanje mentalnog stanja. Pazite što jedete, fizički budite aktivni i u jesen 2014. bit ćete u jako dobrom fizičkom stanju.

Ova će godina od Vas iztiskivati puno snage. Neke stvari jednostavno nećete moći izbjeći, a puno ćete snage potrošiti na izvršavanje obaveza. Utjecaj Saturna omogućit će Vam poboljšanje zdravstvenog stanja, ali istodobno prouzrokovat Vama nekarakterističnu inerntnost. Povremeno ćete biti suočeni s stresom ali to neće utjecati na vaše zdravstveno stanje. Tijekom listopada, studenog i prosinca 2014. osjetit ćete veliko povečanje mentalne energije što će uvelike potaknuti Vašu kreativnost i gurnuti Vas ka novim idejama. Cijelokupno stanje Vašeg tijela omogućit će Vam ostvarivanje značajnijih ciljeva.

Energetska razine u 2014. godini bit će slična kao prethodne godine. Iznanada ćete osjetiti da morate usporiti kako biste mogli izbalasnirati pojedine faze tijekom godine. Utjecaj Marsa i Saturna uzrokovat će averziju napram bilo kakvih sastanaka, masovnih okupljanja i prenapučenih događaja. Rujan 2014. godine bit će odlično vrijeme da se napunite energijom iznova. Utjecaj Marsa i Sunca utjecat će na Vaše prosvijetljenje u pogledu brige za zdravlje te ćete se na taj način riješiti nekih ovisnosti kako biste poboljšali i očuvali zdrastveno stanje.

Komunikacija sa okolinom pomoći će Vam podići energetsku razinu te će nova saznanja koje ćete imati priliku steći, itekako pogodovati Vašem mentalnom zdravlju. Utjecaj Sunca i Venere pogodavat će naglešenoj senzibilnosti, a to će biti preduvjet za održavanje osjećaja sreće i radosti. Lipanj 2014. godine bit će vrhunac Vašeg psihofizičkog zdravlje te ćete u tom razdublju moći lakše proniknuti što zapravo želite. Vaše će zdravstveno stanje ove godine biti dobro uz potrebu da izbjegavate stresne situacije i prehlade.

Ponekad kada ljudi kažu pravu stvar osobi koja plače, često na taj način tješe i sebe. 31. siječnja Merkur u Ribama predstavlja vremenski period u kojem imate puno toga za ponuditi drugima. Komunikacije koje donose loše vesti i loše će se odraziti na zdravlje. Kada Merkur 12. veljače dođe u Vodenjaka, prijatelj bi vam mogao vratiti istom mjerom i pomoći vam na neki način. Iskoristite to. Jedno dobro djelo uvijek zaslužuje još jedno, jedno za vas i još jedno koje bi vam moglo koristiti ostatak godine! To vam može popraviti raspoloženje i zdravlje. Jedna stvar koju treba zapamtiti je da trebate pripaziti na svoju ćud. Tijekom kolovoza pripazite na zdravlje ako vam je stalo. Tada imate pad energije.

Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice