Share to FB


Astrozmaj

Jupiterovi uticaji na Znake sada kada se nalazi u Vagi

ZA VAGU, JUPITER JE U PRVOJ KUĆI (otmenost - velikodušnost - preterivanje)

Ostavljate utisak poverenja. Osetićete da vam se sreća osmehuje jer ste ispunjeni samopouzdanjem da ćete uspeti u bilo kojem projektu koji otpočnete, ali pažljivo proverite da li su vam očekivanja i sposobnosti realni pre nego što se upustite u nešto iz čega možda nećete moći da isplivate a da sebi ne naudite ili se ne obrukate. Borite se za koncepte pravde. Preuzimate brigu i rešavate probleme drugih ali ne volite mnogo da kontaktirate. Pre bi se reklo da više volite da ste u pozadini i skloni usamljenosti. Ne realizuje vam se baš sve kako stre zamislili. Inače. Bićete filozofski nastrojeni, imaćete svoje mišljenje jer imate šta da kažete na neku temu. Duhovnost i religija su teme koje će vas doticati. Dobrog zdravlja ili se zdravlje popravlja. Pazite da se ne ulenjite i da ne preterate u uživanju jer je period kada ćete možda dobiti koji kilogram više.

ZA DEVICU, JUPITER JE U DRUGOJ KUĆI (dobitci od javnih poslova - materijalni uspeh)

Moglo bi se slobodno reći da vam je ovo najbolji period za novac u poslednje vreme. Ali to nije novac "s neba". Vredni ste i imate naglašenu potrebu za biznis. Ako već niste, popunićete finansijske praznine ako se potrudite! Potrebno je da budete spremni da rizikujete i uspeh će vas sustići. U periodu pred vama budite velikodušni. NE SMETE da štedite jer novac mora da cirkuliše – ključ uspešnog bisnisa. Ali morate biti oprezni, da se nesnovano ne zalećete, da ne razbacujete novac i ne preterujete sa špekulacijama jer može doći do velikih gubitaka, bankrotstva, da se upuštate u poduhvate koji mogu da vas "uvale" u dugove. Čuvajte se prevelikog optimizma.*

ZA LAVA, JUPITER JE U TREĆOJ KUĆI (prihod od pisanja - od rodbine - prijatan put)

Period uspešnog rešavanja svakodnevnih problema. Uspeh i sreća kroz trgovinu kolima, štampom ili knjigama. Dobri odnosi sa okolinom i pomoć od rođaka. Uspeh i ostvarenje kroz saradnju. Znaćete da se izvučete iz svake situacije na fin način u svakoj debati. Uspeh u školi. Dobro bi bilo da otvorite neku malu trgovinu ili pružanje usluga. Velika zaštita u saobraćaju.

ZA RAKA, JUPITER JE U ČETVRTOJ KUĆI (zadovoljstvo - mir - harmonija u KUĆI)

Očekujte finansijsku podršku od roditelja suprotnog pola ili neko nasledstvo. Ali se može i zaraditi kroz trgovinu nekretninama. ALi i povoljno za selidbu. Uspeh u domovini, sada se ne bi trebalo seliti i izbegavati udaljavanje. Period je kada ćete uživati u dobrim odnosima sa članovima porodice. Ovo je period kada će vas "nešto" terati da uradite čega niste baš svesni. Nostalgija možda. Sklonost religiji ili nekoj organizaciji. Ne budite previše optimistični jer postoji i mogućnost da pretrpite i fanansijski gubitak zbog nekog.

ZA BLIZANCA JUPITER JE U PETOJ KUĆI (smeši se sreća: uspeh u sportu - umetnosti i ljubavi)

SREĆA VAM SE SMEŠI na polju špekulacija, kocke, sportu, na ljubavnom planu. Uspeh u školi, javnim nastupima. Ukoliko ste gubitnik neće vam teško pasti poraz jer ćete naći filozofski odgovor. Čula držite pod kontrolom jer mi se čini da ste se malo više razmahali. Profot kroz suprotan pol. Ne obećavajte previše i ne očekujte previše.

ZA BIKA JUPITER JE U ŠESTOJ KUĆI (sreća u poslu - obnova garderobe - paziti na zdravlje)

Ukoliko ste nezaposleni Jupiter donosi sreću i pomoć na tom planu. Finansijski pomak na poslu. Pomoć od podređenih. Nagrade za usluge. Zadovoljstvo na poslu. Na poslu je moguće da napredujete. Morate paziti da se ne prepustite lenjosti jer vam sledi izolacija od posla pa zato ne prebacujte svoje obaveze i odgovornost na druge i da uvek tražite neka opravdanja. Period kada će vam zdravlje i vitalnost biti zaštićeni. Imaćete dobar apetit, a to znači: sklonost ka gojaznosti i preterivanje u tome, i moguće posledice u ekstremnim situacijama.

ZA OVNA JUPITER JE U SEDMOJ KUĆI (uspeh kod publike - dobitak od javnih poslova)

Harmoničan brak, dobri odnosi sa partnerima. uspeh trgovini i pomoć u javnosti. Neprijatelje pobedjujete. Poslovne transakcije bi mogle biti posebno unosne ako u njih uložite sve! Potražite nekog koji će vam unaprediti život i popeti vas na stepenicu više, proširiti vam vidike. A moguće je da to bude i stranac ili osoba druge vere. Kontakti sa bogatim ljudima, dobri saveti i velika materijalna pomoć. U ovom periodu treba da se eksponirate, da posredujete, urgirate, jer ćete obaviti taj posao kako treba. Nevelik Uspeh u ortakluku. Ali se pazite prevelikih zahteva i prerivanja jer to noje nikakva garancija srećnog ili stabilnog braka. Izbegavajte ekstravagantne, licemerne, i naduvane likove jer sada vam u susret najviše dolaze nepošteni. Pazite s kome se uortačujete je možete izgubiti položaj u društvu ili imovinu zbog partnera i nekih malverzacija. Na Sudu gubite.

ZA RIBE JUPITER JE U OSMOJ KUĆI (uspešan ishod procesa - laka rastava)

SVE OPASNOSTI PROŽIVEĆETE BEZ VEĆIH TEŠKOĆA. Jupiter vas štiti od kriza i teških iskustava. Pored toga donosi veliki materijalni prosperitet, nasledstvo, stipendije, poklone. Važno je da vi ne preterujete. Period bez emotivnih zavrzlama ili povređivanja.

ZA VODOLIJE JUPITER JE U DEVETOJ KUĆI (uspeh u velikim i dalekim stvarima)

Smeši vam se sreća! Imaćete mnogo prilika - pa iskoristite ih! Usmerite se na velike stvari jer je upravo došlo "vaših pet minuta". Uspeh i sreća u svim poslovima vezanim sa inostranstvo, politiku, duhovnost, religiju, književnost, pravo, jer sada možete dati nešto novo na tom planu. Period kada treba putovati. Ako se pruža prilika, odselite se. Fizički i duhovno treba da odete što dalje.

ZA JARČEVE JUPITER JE U DESETOJ KUĆI (uspon u karijeri - šef - pomoć iz daleka)

UKOLIKO ŽELITE, MOŽETE I NE BOJITE SE SADA MOŽETE PRESKOČITI SVE PREPREKE I DOSTIĆI SVOJ ZENIT U KARIJERI. Nešto nasleđujete od roditelja istog pola. Ovo je dobar period za rad na nekom velikom ili komplikovanom projektu. Sve će vam se prosto namestati, a da li ćete uspeti da sve prepoznate - zavisi od vas. Svako radi za sebe, ali ima i zadatak da uradi nešto značajno i veliko za opšte dobro. Vama se sada pruža prilika i nudi moć, ali ako to iskoristite za ego propagandu, promašili ste! Najgore što može da se desi je da okasnite!

ZA STRELCE JUPITER JE U JEDANAESTOJ KUĆI (ispunjenje planova - društveno angažovanje)

Društveno se usmerite i uskladite sa situacijom ostvarićete ciljeve. Iskoristite priliku da se nametnete i preuzmete vodjstvo u nekoj asocijaciji jer će se sve to kasnije odraziti i isplatiti. Na putu uspeha očekujte protekcije i pomoć prijatelja.

ZA ŠKORPIONE JUPITER JE U DVANAESTOJ KUĆI (uspeh iza očiju javnosti)

USPEH U POVUČENIM ZANIMANJIMA, SOCIJALNIM USTANOVAMA, IZA OČIJU JAVNOSTI. Krenite tamo gde niko nije nogom kročio. POD ZAŠTITOM STE VELIKOG ZAŠTITNIKA ILI ANĐELA ČUVARA koji je u stanju da blokira mnoge nepovoljne situacije. Imaćete manji broj prijatelja, teško uspostavljati kontakte. Nadjite svoj mir sreću i ispunjenje u osami. Moguća su daleka putovanja. Okrenite se nauci ili istraživačkom radu. Uspeh se postiže i u profesijama u zatvorenim ustanovama. Nemojte se upustati u laži i prevare jer je prisutna opasnost od zatvora.

Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice