Šta nam donosi RETROGRADNI PLUTON

Šta nam donosi RETROGRADNI PLUTON: Horoskop za vreme senki i isceljenja. Sa ovom retrogradnom planetom, moramo da upoznamo i svoju tamnu stranu, ali mogućnost promena je ogromna...

Tek što je Venera završila svoj retrogradni hod, a već nas zahvata senka retrogradnog Plutona. Astrološki je to vreme kad moramo da upoznamo svoju tamnu stranu.

Ove godine Pluton je retrogradan u Jarcu od 20. aprila do 28. septembra kad ponovo kreće direktno.

Ovaj aspekt nam donosi prilike za uspeh ako pronađemo u sebi prepreke i iskorenimo ih. Ovo je takođe period kada treba preispitati pitanja kontrole i moći u našem životu bilo da treba da prestanemo da preterano kontrolišemo neke ljude ili situacije i pustimo neke da odu iz našeg života ili da se suprotstavimo nečijoj kontroli ili manipulacijama nad nama.

Ovo je odlično vreme i da se oprostite sa nekim predrasudama, opsesijama ili zavisnostima. Ovo je vreme duboke transformacije i psihološke promene. Možda ćete imati osećaj da nemate kontrolu nad događajima ili ćete se suočiti sa promenama u važnim odnosima. Bićete prisiljeni da se suočite sa svojim unutrašnjim demonima da bi napredovali. Retrogradni Pluton može doneti i porodične sukobe oko imovinskih pitanja.



Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice