Nagrada

Realnost ostvarenja svega zamišljenog

Tranzitni Jupiter je u Vodoliji

Jupiter će biti u Vodoliji od 19. decembra 2020. do 28. decembra 2021.

Jupiter u Vodoliji događa se svakih dvanaest godina i donosi nam futurističke ideje i globalnu zajednicu povezanu virtualnim svetom i brzim internetom. Ono što posebno treba naglasiti je da se i Saturn premešta u Vodoliju što će sve te ideje učiniti produktivnim.

Jupiter u Vodoliji su inovativne ideje i koncepti, dok Saturn u Vodoliji te ideje stavlja na raspolaganje masama.

Između 14. maja 2021. i 27. jula 2021. kada Jupiter bude retrogradan i samo dva i po meseca u Ribama, videćemo pravu čaroliju analognog i digitalnog sveta. To će sigurno biti nagoveštaj velikih promena i transformacija u umetnosti, fotografiji i filmskoj industriji.

Evo par naznaka što će nam doneti Jupiter u Vodoliji 2021.

 • rad online postaće norma koja će povezati globalno mala poduzeća
 • električni automobili, totalno bez vozača
 • bespilotne letilice biće u realizaciji. Dronovima će se ratovati. Piloti postaju višak.
 • Wi-Fi pomoću svetla - saznaćeter kako će se direktno uticati preko kože na unutrašnje organe čoveka.
 • nova otkrića na polju optike, svetlosti i magnetizma, ali i holografije
 • cilj će biti besplatna energija
 • virtuelni učitelji, treneri, glumci. Doviđenja istorijo.

  Malo da se vratimo na vreme kad je zadnji put bio Jupiter u Vodoliji 2007. godine: bilo je naznaka da će online učenje biti u rastu, ubrzaće se internet, virtuelne vlade, virtualni treneri, masovni marketing na internetu, sve je to bilo naglašeno još 2007., a sad kada Jupiter završava svoj 12-godišnji ciklus je realizovano.

  IZNENAĐENI STE? SLABO VAM JE PAMĆENJE. O SVEMU TOME SMO PISALI! OBOŽAVAM FUTURISTIKU!

 • Svako u svom natalnom horoskopu ima svoju sreću ili svog Jupitera. Jupiter je planeta koja nam daje prilike ako smo spremni verovati i probati. Svake godine prelaskom u drugi znak pokazuje gde imamo mogućnost rasta i uspeha. Jupiterov ciklus traje dvanaest godina i kada se vratimo malo unazad (2010.,1998.,1985./1986.) možemo se prisetiti kako je imao uticaja dok je tranzitirao znak Vodolije. NAravno, onaj ko se seća.

  I ako ste misli da ću sada ti pomenuti i politiku i aktuelnu situaciju - E NEĆU! Jeste da Jupiter ima veze s politikom, ali ovde i sada je njegova uloga da se "svađa" sa Saturnom jer su oboje u Vodoliji i sutra imaju konjukciju o kojoj svi pišu. Ja sam o tome pisao pre mesec dana. Dojadilo i meni da slušam.

  Jupiter je tu da pomogne da se sprovedu značajne promene i novine, pre svega. Stoga i ova godina kada će biti haosa na pretek, ipak će tehnika da se razvija i dobićemo nove uređaje a deca nove igračke, Čarolija na planeti napreduje.

  🐉

  Predhodna stranica