Nagrada

Pozvani smo na promenu i to nabolje.

Saturn u Vodoliji - poziv na promenu

Posle 26 godina Saturn ulazi u sazvežđe znaka Vodolije. Poslednji put u ovom znaku je bio tokom 91,92 i 93 godine, otprilike u doba kada se Jugoslavija raspadala i kada se Balkan tresao na sve strane. Ako imamo u vidu da je Balkan predstavljen znakom Jarca, na čelu sa Srbijom a znak Vodolije ukazuje na promene i potrese, ponovo dolazimo do jednog trusnog vremenskog perioda koji će predstavljati izazov.

Ovde imamo spoj težnje da se zadrži sve onako kao što je bilo, jer znak Jarca je tradicionalnista i on ne voli da išta menja a znak Vodolije je znak noviteta i budućnosti koji zahteva korenite promene. Saturn u Jarcu označva dve struje: staro (Saturn) i novo(Vodolija) . Sudar tradicije (Saturn) i modernog (Vodolija). Kontakt prošlosti (Saturn) i budućnosti (Vodolija). Sve dok grčevito budete insistirali da zadržite sve onako kako je sada, nailazićete na sve veće i veće probleme, zastoje, odbijanja, blokade. Bukvalno ćete se unazaditi i stagnirati u svakom pogledu. Suština je da se mora promeniti sve iz temelja, da morate da odbacite svoja stara uverenja i prilagoditi se. No to je jako teško. Zamislite sada deku od 80 tak godina koji mora da nauči da koristi pametni telefon, mora da se preseli iz sela u grad (ili obrnuto) ili da proda deo svog imanja koji je ceo život obrađivao da bi dao novac unuki koja želi da upiše fakultet. Vidite! To donosi Saturn u Jarcu i te promene nisu baš lake ali će biti neophodne.


Na našim prostorima mora postojati potpuna tolerancija i sloboda da se može živeti onako kako hoćemo a svako nametanje volje, ograničavanje i sprečavanje osamostaljenja biće najgore sankcionisano od strane planeta. Takođe, na našim prostorima je potrebno uvesti potpunu modernizaciju a posebno u ruralnim sredinama.

Znak Vodolije je znak noviteta i nove tehnologije a u naredne 3 godine doćiće do blagog zastoja novih izuma ili će se oni pokazati kao loši i nepraktični posle nekog vremena pa bi bilo najbolje da ne kupujete najnovije modele telefona, automobila, televizora i ostalih uređaja jer se može ispostaviti da su oni stari dugotrajniji i kvalitetniji.


Pozvani smo na promenu i to nabolje. Ne smemo više misliti samo na sebe. Svako je važan, a humanost je ono što vodi. I zato, astrološki savet: Iskoristite ovo vreme da biste promenili sebe, da biste se resetovali, shvatili što vam je i ko vam je važan. U vremenima izolacije koristimo mudrost, a ne strah. Postanimo ljudi jer nam treba evolucija na nivou čovečanstva. Ne naučimo li ovu lekciju, ponavljaćemo je.

Vodolija je znak proroštva, budućnosti i astrologije a ulaskom Saturna u ovaj znak pročistiće se oni provereni od onih koji su polovičnog znanja tako da će astrolozi imati dosta manje posla nego pre a inaćiće se više nego inače na udaru kritike i raznih analiza. Mnogo astrologa će odustati od ovog zanimanja i posvetiti se nečemu drugom.

Pred nama je period koji donosi više elementarnih nepogoda, raznih oluja, tornada, razarajućih uragana ali i zemljotresa. I od svega ovoga možete pretrpeti nekakvu štetu. Potom, proverite stare električne instalacije jer možete imati problema sa strujom. Dalekovodi, trafo stanice, hidroelektrane, termoelektrane i vetrenjače će biti podložnije kvarovima te se pripremite na remonte.

Znak Vodolije je znak koji predstavlja urbani život, moderan grad, metropolu poput Njujorka, zgrade i gradsku gužvu a ulaskom Saturna u ovaj znak osetićete sve nepovoljnosti života u gradu, zato bi bilo dobro da pređete u manje sredine koje su manje zagađene i gde ćete imati normalniji život i manje tenzije.

Pred nama je i jedan jako loš period za prijateljstva. Naredni dani će protresti naše odnose sa drugim ljudima i dovesti do udaljavanja i prekida nekih odnosa. Mnogi će se osetiti izdano i razočarano zbog toga zbog čega ćete manje verovati novim ljudima i postati nedruštveni.

Dolaziće do zastoja avio saobraćaja, kašnjenja aviona, avio karte će biti dosta povoljnije ali i u do kvarova i padova istih.

Izbegavajte penjenje po liticama i po strmim predelima, budite oprezni i prilikom korišćenja merdevina a posebno ako je vaš posao vezan za visine (rad na krovu, odžačari i sl). Od bolesti se čuvajte moždanog udara a i nervni sistem će vam biti znatno oslabljen.

Ovaj tranzit najpre će osetiti Vodolije kao i osobe kojima je Ascendent u Vodoliji kao jednu dozu odgovornosti za sve ono što dolazi, a Jarčeve i osobe rođene sa podznakom u Jarcu donosi veće životne promene.

Saturn u Vodoliji će biti do 2.7.2020 kada se ponovo vraća u znak Jarca. Kasnije, ponovo će biti u znaku Vodolije od 17.12.2020 do 8.3.2023 godine.

🐉

Predhodna stranica