Nagrada

uran
U narednih osam godina očekujte iznenađujuće i previše radikalne promene i na ličnom i na globalnom nivou.

Tranzitni Uran u Biku

Uran u Ovnu do 16. maja 2018: Spremite se za povratak starih ljubavi! Sledećih desetak dana ne opirite se zovu prošlosti, ljudima koji vam ponovo ulaze u život ili vas podsećaju na neke stare rane

S obzirom da je dosta planeta trenutno retrogradno, a i sam Uran u poslednjim trenucima pravi kvadrat sa Plutonom, kao i Marsom iz znaka Jarca, sve nas sada vraća u prošlost. Zbog toga preispitujemo svoje odluke, šta smo učinili dobro a šta loše. Pitamo se koliko nam se život od tada promenio i ima li još nešto što možemo promeniti u ovom trenutku haosa.

Kako je pun Mesec u Škorpiji prošao, a koji nam je doneo jedno pročišćenje emocija koje će se ovih dana kristalizovati, tako će vam se i videokrug vaših nada i želja isto tako razjasniti, pogotovo do sledećeg mladog Meseca u znaku Bika, koji će biti samo dan pre prelaska Urana u znak Bika, 15. maja.

Zato iskoristite ovih još nekoliko dana za jednu potpunu retrospekciju svoga života u polsednjih nekoliko godina, jer zaista je vreme da se okrene nova stranica života, gde ćete poželeti promene u nekoj drugoj sferi, jer ova biva završena.

Uran u Biku od 15. maja 2018. do 26. maja 2026: U narednih osam godina očekujte iznenađujuće i previše radikalne promene i na ličnom i na globalnom nivou. Nakon 75 godina, Uran se opet vraća u znak Bika! Uran će imati privremeni i kraći povratak u Ovna, od 6. novembra 2018. do 6. marta 2019., a onda sve do 2026. Zemlja “ubrzava”.

Bik je prolećni znak, predstavlja sredinu proleća i prirodu koja je maksimalno produktivna, a Uran u Biku izaziva ubrzani rast novog na planeti Zemlji.

Bik upravlja imovinom, bankarstvom i finansijama, dok je Uran planeta revolucionarnih događaja i iznenađenja.

Nekada, u davnoj prošlosti, kada nije postojao novac, onda su krave, bikovi i plodovi zemlje služili kao sredstvo poravnanja i plaćanja, što je u simbolici ovog znaka.

Možda će nas Uran u Biku pitati: „Koliko ste zavisni od materijalnih vrednosti i novca?Osećam da tu nešto nije kako treba, pa dolazim da iznenadim i promenim.“

Vratićemo se malo u istoriju. Uran je prethodno bio u Biku od 1934. do 1942. To je bio period početka Drugog svetskog rata, ali je i uništeno jedno valutno tržište, dok principi svetskog monetarnog sistema nisu poštovani.

Jedan od zakona u astrologiji je da se događaji u istoriji ponavljaju, ali u drugim okolnostima.

Dakle, u periodu Urana u Biku desiće se velike finansijske revolucije i promene.

U znaku Bika, ženske planete, Venera i Mesec, imaju povoljno dostojanstvo, a ovaj znak predstavlja materiju, koja je povezana sa ženskim polaritetom, pa će Uran u Biku u ovom 21. veku doneti ženama veću ulogu i srušiti dominaciju muškaraca.

Na globalnom nivou, očekuju nas značajne i velike promene. Mnogi finansijski sistemi koje poznajemo, prestaće da postoje. Način korišćenja novca, kartica, kao i drugih načina plaćanja, koji su nam do sada bili poznati, prestaće da funkcionišu, jer će se uvesti neki novi i neprepoznatljiv način plaćanja.

Sa prestankom upotrebe fizičkog novca i kartica, verovatno u zaborav odlaze i bankomati, banke, pa i zaposleni u bankama. Za tim neće više biti potrebe. Sve stare tehnike u vezi sa novcem, plaćanje i upotrebu novca, biće demontirane, jer dolaze potpuno novi sistemi.

Najverovatnije da će akcenat biti na platnoj tehnici, koja će se ubrzano modernizovati i menjati, tako da će sve ići ubrzano, preko sve modernijih i modernijih uređaja. Naravno, ovakve promene uticaće i na berzu, kao i na formiranje državnog budžeta svake zemlje.

Poljoprivrednoj i prehrambenoj industriji, takođe, predstoje velike promene. Oblast poljoprivrede neće zahtevati ljudski kadar. Akcenat će biti na mašinama i robotima, tako da roboti u poljoprivredi i na njivama neće više biti mit! Farme će biti visoko automatizovane. Zamislite polja sa velikim brojem robota ili robote farmere.

Pojaviće se trend urbane poljoprivrede, na primer, zgrade u velikim svetskim metropolama, kao ogromni gradski staklenici. Nutricionisti će ubrzano rušiti sve granice, tragajući za znanjem i novim informacijama u ishrani. Kuhinjski roboti koji prave jelo i postavljaju stolove biće sve više i više prisutni.

Posebni kompjuterski programi kontrolisaće rast biljaka. Zamislite neku modernu spravicu koju ćete nositi na ruci, a koja će vas upozoravati i savetovati svaki put kada je vašem organizmu neophodna određena vrsta namernice. Možda je vreme i za uvođenje pilula koje će zamenjivati obroke.

Pojaviće se sve veća potreba za „zelenim zanimanjima“, kao što su urbani uzgajivači bašta na krovovima, menadžeri za upravljanje rizicima u životnoj sredini. Generacije koje se budu rađala u periodu Urana u Biku biće aktivno uključene u razvoj reforme zemljišta. Očekuju nas najnovija i iznenađujuća otkrića u oblasti geologije.

Bik je posvećen tradiciji i tradicionalnim vrednostima, ali Uran u Biku razbija sve stereotipe.

Na udaru je porodica kao tradicija, a generacije rođene u periodu Urana u Biku teško će izgrađivati porodične odnose. Biće pojačana potreba oslobađanjem od svake vrste vezanosti. Dolaze neki novi modeli porodičnih odnosa, koji se neće uklapati u tradiciju.

Bik ima želju za udobnošću, a sa Uranom u Biku kreiraće se neke nove tehnologije, u cilju poboljšanja komfora i udobnosti.

Međutim, ne zaboravimo da Bik simbolizuje kapitalizam i da Uran može izvršiti udar na neke kapitalističke zemlje i kapitalističke sisteme.

Uran u praktičnom i materijalnom znaku Bika može se povezati sa inovacijama, pronalascima i otkrićima u sferi proizvodnje i ekonomije. Ovo je i period veće proizvodnje najmodernijih mašina i tehnike, aviona i letelica.

Biće potrebno pokazati visok stepen neobične kreativnosti u pronalaženju potpuno novih načina da bi se došlo do zemaljskih zadovoljstava. Ovo su lične revolucionarne aktivnosti zbog nezadovoljstva materijalnim uslovima života. Zbog toga, potrebno je tražiti nove načine za promenu materijalne stvarnosti.

Ovaj znak je povezan i sa našim fizičkim telom, pa se može očekivati i prodor u oblastima koje su povezane sa modeliranjem tela, zamenu unutrašnjih i spoljašnjih organa. Plastična hirurgija dobija novi razvoj. Moda će pratiti bujne oblike (Bik), bujne grudi i kukove.

I sama planeta Zemlja pretrpeće promene, kao što je pomeranje tla usled zemljotresa, promene zbog velikih poplava, erupcije vulkana, snažni uragani i oluje, što će se najverovatnije u budućnosti povećavati.

Svako od nas na ličnom nivou ima zadatak da transformiše finansijska pitanja, kao što je, na primer, način zarađivanja novca. Potrebne su inovacije i reforme, ako govorimo o stavovima prema ličnim vrednostima.

Manifestacije Urana često su šokantne, jer promene izgledaju previše radikalno i iznenađujuće.

Često se događaju baš onda kada za njih nismo spremni, međutim, ne treba zaboraviti da su ovakvi uticaji potrebni da bi se oslobodili svega onoga za šta smo se čvrsto vezali i što smo uporno zadržavali (Bik).

Potrebno je pokazati jaku i snažnu volju (Bik) za promene i potpuno nove korake (Uran).

Bik je znak materijalizacije, ali u ovom slučaju samo za one koji budu ispred vremena, koji dolaze sa neverovatnim idejama koje se protive svakoj vrsti stereotipa i tradicije, koji se ne plaše neverovatnih ideja i nestandarnih rešenja.

Prema tome, za neke su ovo iznenadni materijalni dobici, a za neke iznenadni materijalni gubici, u skladu sa ličnom natalnom kartom, ali i sposobnošću da se zakačimo za energiju Urana. Uticaj Urana u Biku će se različito manifestovati na ličnom nivou, u zavisnosti od pokazatelja u natalnoj karti.

🐉

Predhodna stranica