Nagrada

Mnogi zavodnici i zavodnice imaju Veneru u Ovnu

Tranzitna Venera je u znaku Ovna!

Venera se nalazi u znaku Ovna pa ispoljava otvorenost i srdačnost, ali često i veliku strasnost u ljubavi - posebno ako vam je i Mars u vatrenom znaku. Mnogi zavodnici i zavodnice imaju Veneru u Ovnu, vatrenom znaku, koji ima veliku energiju privlačnosti i zavodljivosti. Sila privlačnosti je tako velika, da neće proći puno vremena do početka ljubavne veze.

Za vreme vladavine Venere, mnogi od nas će se usmeriti (u zavisnosti od ostatka horoskopa) na sebe. Dok je boravila u Ribama, više smo bili okrenuti drugima, a sada je vreme za akciju, ali akciju koju sprovodimo isključivo za sebe i svoju korist.

Znakom Ovna vlada planeta Mars, planeta akcije, pokreta, borbe i snage. Sunce se raduje u ovom znaku, pa kreće vrijeme akcije, započinjanja novih stvari koje su do juče bile samo ideje ili skice. Sa druge strane, Venera u Ovnu je na mestu svog izgona, što će reći da se ne snalazi baš najbolje u odnosima koji traju i dobija primese energije Marsa – nezavisnost, samovolju, smelost i funkcionisanje po principu – sve ili ništa. Nema ona strpljenja za čekanje, jer se i sama zaljubi više puta u toku jednog dana, jer voli novine, izazove, akciju, strast i snagu.

Imaćete mnogo više energije, koju savetujem da konstruktivno koristite kako biste došli do većih dostignuća. Ova Venera donosi jednu sasvim drugačiju energiju od one koja nas je kočila u prethodnom periodu, posebno kada je u pitanju ljubav. Ostavlja za sobom romantični znak Riba i samouvereno kreće napred. Znamo da Venera simbolizuje finansijski, kao i emotivni sektor. Dok je bila u Ribama više smo bili usredsređeni na lični, emotivni i duhovni nivo, a sada ćemo se pokrenuti, ispoljiti svoju strast i biti daleko samouvereniji. Kada uhvati zalet na pragu smo jakih strastvenih, dramatičnih promena.Kako je Ovan veliki individualista, fokus će biti na ličnoj slobodi. Ako osećate da ste ograničeni, zarobljeni u nekoj emotivnoj vezi, napravićete rez. Ovan simbolizuje nove, lepše početke, pa će samim tim napraviti rez u onim vezama koje nemaju iskrene i zdrave temelje, kako biste bili spremni da uđete u neke nove priče. Krećite se spontano i budite spremni da dobijete ono što želite, sad i odmah.

Venera u Ovnu donosi ljubavi na prvi pogled, i one zarazne odnose koji opijaju, koji se započinju odmah, bez mnogo analize i razmišljanja. Ovo je i fizička ljubav, više usmerena na strast, blizinu, dodir i toplinu, nego na duhovni i intelektualni nivo. Želja će biti pojačana, što će doneti kratkotrajne strasti i nagla upoznavanja.

Venera prolazeći kroz ovaj znak donosi veselost, inspiraciju i optimizam. Ona stvara veselo raspoloženje, želju za osvajanjem, akcijom, preuzimanjem rizika u oblasti emotivnih odnosa. Bićemo direktniji, otvoreniji i slobodno govoriti ono što mislimo.

Imaćemo želju da osvajamo i impresioniramo. Sada treba preuzeti rizik i upustiti se u nešto novo ili nešto što već odavno želite. Ova Venera donosi uzbudljiv izlazak iz ustajalih, razočaravajućih situacija kao i jasnoću o pitanjima koja su blizu srca.

Dok Venera prolazi ovim znakom naše želje su pojačane, kao i naš entuzijazam, gledamo napred spremni za nove stvari. Ovo će biti uzbudljivi dani na emotivnom planu, dani spontanosti i direktnog i iskrenog pokazivanja emocija. Pazite se samo da ne preterate, jer ova energija donosi i bahato izražavanje, reagovanje u trenutku i “emotivne” svađe, ali i neizmernu hrabrost, snagu i borbu za svog partnera, i ono što želimo.

Bićemo u mnogim iskušenjima – novi stimulansi, novi rizici, susreti sa novim ljudima. Ovo je vreme i za započinjanje bilo kog projekta, posla ili nečega što odavno želite. Sada je pravo vreme da se sve otpočne, da bi kasnije kroz rad doživelo uspeh. Ono što nikako sebi ne smete da dozvolite je da sedite! Pokret u ovom mesecu stvara opipljive rezultate. Volje i energije vam neće nedostajati, pa iskoristite ovaj zvezdani položaj da konačno ostvarite bar nešto što želite. Ipak, pazite šta želite, možda vam se ostvari, jer je ovo nestrpljiva Venera koja želi sve odmah i sada.

Kompromis je ovde teško postići, pa će mnogi biti u iskušenju da se nauče toleranciji, strpljenju i taktu. Svakako, nove veze su na vidiku, osvajanje novih teritorija, intenzivne želje, adrenalin u porastu, ali i nove prilike da se zaradi novac.

🐉

Predhodna stranica