...

Venera u Jarcu nije ničija budala i podložna zloupotrebi.

Tranzitna Venera je u znaku Jarca!

Venera (ljubav, seksualna privlačnost, bogatstvo, mala sreča) će ući u znak Jarca (posao, praktičnost, teška stvarnost) Boginja ljubavi će nas dovoditi to sagledavanja, pregleda i obnavljanja mnogih naših odnosa i obaveza na vrlo opipljive i konkretne načine - hm, pa i ljubavni plan.

Samo na sve navedene teme nemojte misliti: "lako ćemo"!

Pa, Venera u Jarcu nije ničija budala i podložna zloupotrebi

Venera u Jarcu poznaje zakone seksualnosti u bilo kojoj kulturi, pa je vešta u primeni tih zakona u svoju korist. Jarac želi biti šef sebi (a možda i vi) i uopšteno ide mirno sama, što je zanimljivo modus operandi za planetu koji nam govori o tome kako možemo efikasno postići partnerstvo. Eto, prevare ili maske koju zna Venera da navuče. Ali šalim se - to je odraz tzv. Saturnove natkompenzacije - maska da bi postigao cilj.

Ove mesece putovanja kroz znak Jarca mogu nas naučiti o granicama naših mogućnosti. Nema ništa više seksi nego neko ko nije očajan za našim strastima, a još uvek ostaje otvoren, transparentan i dostupan za intimnost i spontanost. Venera u Jarcu može postati "hladna k'o led" ukoliko je malo opreznija, ako počne sama da se usavršava pruzima svoj rad i svoje ambicije u svoje ruke i radi više ozbiljno. Energija se usmeri u tom smeru. Da bi joj karijera postala konačan cilj i socijalni status, ona mora izači iz balansa Venere - hladeći romantične tendencije.

U Jarcu, Venera je van svoje ravnoteže.

Drugi način da se ta energija prezentira kroz ispoljavanje svojih seksualnih sklonosti, ali ova Venera skoro uvek to učini na nespretan i neprirodan način - bez dospeća onoga čemu Jarac žudi, a to je ozbiljan uspeh.

Biti autentičan i ranjiv partner može biti najveći izazov s ovom kombinacijom. No, kada ona pronađe svoje utemeljenje, Venera u Jarcu nas može naučiti kako čovek može biti jedan od najvernijih i posvećen partnerima.

Sve zavisi od toga šta nas inspiriše i podstačinje (ali i kakvi smo natalno).

🐉

Predhodna stranica