...

Venera ulazi u Ribe: blažene i duhovne veze..

Tranzitna Venera je u znaku Riba!

Venera ulazi u Ribe: blažene i duhovne veze. A ako niste zaljubljeni, eto vam prilike sada da to ostvarite - samo pazite koju cenu ćete platiti.

Venera je u svojoj najvišoj oktavi u znaku saosećanja, bezuslovne ljubavi i eterične lepote. To je nesebično, požrtvovne Venere koja obožava i pruža sve na oltaru njezinim voljenima.

Naravno, to je duhovno naklonjen Veneri prostor, a Riba je neverovatno empatične i osetljive energije. Venera pokazuje ono što volimo, što nam donosi zadovoljstvo i kako ćemo se odnositi i povezivati. Dok je u suptilnom i mističnom znaku Riba, ona se bavi energijama veze i osećanjima, ono što duša teži da ostvari - ona to i uspe. Venera je sada najpodatnija jer naši entimentalni osećaji dolaze i žure na površinu kako bi naša srca prelili s božanskom ljubavlju.

To je velik podsticaj za buđenje sposobnosti da se stavimo u tuđu kožu - da ga razumemo i pomognemo mu. Međutim, problem može biti da zaboravimo naše potrebe. Kod venere sada nema racija i granica, sve je u magli i mutno tako da se ona totalno raspusti i izgubi se u drugom čoveku, naravno, to može dovesti do problema. Bolje da se kanališe kroz koju duboku čežnju u nešto više mistično, posvećenosti svetu, umetnosti i božanskom. -ali, avaj, ona je sada zanesena i kao u snu. ona to radi da ne bi patilai bila razočarana više nego inače.

I biće, jer nije na zemlji.

Riba je takođe znak projekcije i stvaranja glamurozne verzije stvarnosti preko poznatih ružičastih naočara. Stradaće ukoliko se ne osvesti i neko je ne upozori da bude opreznija.

Ovo pre svega se odnosi na one koji je imaju ovd eu natalu.

Naravno, kada je Riba je uključena, tada postoji pijani filtar ili čarolija pada - možda korak natrag u statusu. ali koga ona sada slluša? Ne čuje ona nikoga. Prosto halapljivo ide u smeru koji ni sama ne zna koji je.

HAJDE JOŠ NEŠTO

Posle kraćeg boravka Venere u Vodoliji i opšte potrebe da se otkačimo, menjamo eksperimentišemo, najednom tiho, bez uvodne napomene Venera je ušla u znak Riba. Znak Riba je njeno mesto egzaltacije. Ovo je velika promena u raspoloženju, od one avangardne, oslobodjene devojke pretvaramo se u zanesenu, romantičnu, izgubljenu Alisu. Ribe su 12. znak zodijaka koji u sebi nosi polje svih mogučnosti, beskraj i prostranstvo.

Mnogi su oduševljeni, jer Venera stvarno donosi malo više radosti i topline, ali zapamtite: imate 10 planeta i nekoliko stotina mogućih aspekata. Zato je važno i u koju kuću vam pada Venera u Ribama.

Venera je tu zanesena, romantična, zaljubljena, ali u koga?

Vreme u koje smo zakoračili je puno izazova, teškoća, kako na materijalnom tako i na emotivnom planu. Na mundanom nivou Venera će na kraju godine odigrati ključnu ulogu u spoznaji ... da je život lep, da je sva lepota u oku posmatrača! A do tada hajde da nađemo smisao lepote u beskraju, u polju svih mogučnosti, aktivirajmo drugu dimenziju venerijanskog sagledavanja života i ispunjavanmja želja. Poverujmo u ljubav, makar ona bila ne stvarna, platonska i kakva god je, ljubav joj je ime!

Venera će prvo tražiti ljubav, drugo: ljubav, treće: ljubav i razumevnje, četvrto: ljubav i "svog" Neptuna - svog princa - i dobiće ga! Vrlo brzo.

🐉

Predhodna stranica