Nagrada

Venera je na svome

Tranzitna Venera je u znaku Bika!

Venera je ovde na "svome". U Biku se oseća kao kod "kuće". Hedonista koji uživa u lepotama materijalnog sveta, u bojama i mirisima, prirode , ukusima hrane, u čaroliji spremanja hrane, u dodirima i poljupcima, maženju i voljenju, jer je ona ženstvena, čulna i pomalo pasivna u ovom zemljanom znaku. Sklonost ka hedonizmu mnoge će učiniti da se raduju malim, opipljivim, čulima dostupnim stvarima, koje nas okružuju, pa će biti i više radosti i zadovoljstva, više potrebe za mirom i uživanje.

Venera u Biku donosi nam jedan povoljniji period u kojem će sve ono posađeno porasti i razmnožiti se. Ovo je period hedonizma, uživanja, pojačanog apetita, povećanog priliva novca. Više će se trošiti, ali će se i više novca slivati u vaš novčanik.

Ova Venera uživa u luksuzu, zbog čega nećete mariti da li je nešto skupo ako je to dovoljno kvalitetno i ako to dovoljno želite.

U toku ovog perioda više ćete želeti da provodite vreme u prirodi (parku ili selu) a možda ćete želeti i da svoj vrt osvežite sa lepim cvećem, ukrasnim biljem, dok će se oni drugi (na selu) posvetiti poljoprivrednim radovima, a to će doneti očekivane rezultate. Sve će oko vas rasti i bujati. Bujati mogu i emocije.

Dame, ukoliko niste u vezi, u ovom periodu možete se zaljubiti u osobu koja ima podeblji novčanik, kakvog preduzetnika, osobu koja je dobro situirana a ljubav možete pronaći u selu, parku, prirodi….

Muškarci, će takođe tragati za imućnijom damom, mada se mogu zainteresovati za osobe koje imaju prave ženske obline ili dame koje su izvrsne domaćice i majstori u kuvanju. Hrana, novac i uživanje je ono što će nam svima biti važno. U toku ovog tranzita teško ćete odoleti osobi koja ima pune, sočne i usne koje mame na poljupce….

Ukoliko želite da obradujete vašu drugu polovinu priuštite joj/mu romantičnu večeru uz sveće i lepu i prijatnu muziku koju oboje volite, poklon ili buket cveća. Veneri u Biku je veoma bitan dodir, nežnost, zagrljaj i poljupci, ali sve to treba da se desi spontano i polako da bi bilo savršeno. Čula su veoma osetljiva očekujući ljubav.

U početku ovog tranzita Venera će praviti dobar aspekt sa Neptunom što će doneti romantične trenutke i potrebu za većom nežnošću. Neki od vas se mogu upustiti u tajnu ljubavnu vezu zbog koristi, a neki će razmišljati o usnama drage.

Krajem maja vas može preplaviti duboke emocije koje mogu doneti stabilnost postojećim vezama ili zaljubljivanje onima na početku kontakta. Ovo je period izobilja, srećnih okupljanja, poklona i većih dobitaka.

Tranzit ove Venere najviše će osetiti osobe rođene u znaku Vage i Bika, kao i osobe kojima je Ascendent u ovim znacima.

🐉

Predhodna stranica