Nagrada

Venerin flert time table

Venera u Blizancima

Venera je u Blizancima, u znaku u kome ona ljubav iskazuje rečima, komunikacijom, osmesima, gestovima, flertujući i zavodeći lako i spontano. Zadovoljstvo nalazi u susretima, sastancima, razmeni u kojima ima romantičnosti, uživanja uz neku večeru, uz hranu, cveće i muziku, sa puno razgovora i humora.

Sada se osobe upoznaju na kraćim putovanjima, u kretanju, na mestima gde se priča, druži ili uči, na kursevima, u školama, pričaonicama i igranicama, ili za starije - na seminarima, generacijskim skupovima, proslavama mature, izletima, maturskim eskurzijama i slično.

Biće raznovrsne komunikacije, često sa više osoba, ili razmenjivati poruke i informacije. U tim situacijama lako je nekog novog upoznati, jer će postojati više otvorenosti za druženje, komunikaciju, razmenu, izlaske, zabavu i putovanja. Prisutna je radoznalost i razbibriga, potreba za opuštenim i ne mnogo obavezujućim odnosima.


Ljubavi koji sada počinju imaju nešto mladalačkog u sebi, ali ne garantuju stabilnost i trajnost. Ljubavne izjave, ljubavne pesme, stihovi i poruke, ljubavne zavođena su često uz muziku, ples, negde na putu ili u društvu, na pesničkim večerima, dok za neke u saobraćaju ili preko interneta.


Zavođenja i davanja ljubavnih obećanja ili ulepšavanja stvarnosti, a koji se ne mogu ispuniti, biće prisutno.


Sada se lakše zaljubljuje, vidi sve lepše od onoga što zapravo jeste. Reč je o lepim samozavaravanjima ili ljubavnim iluzijama, koje se vremenom mogu raspršiti kao baloni od sapunice. Potreba za ulepšavanjem stvarnosti može se sada izraziti i na druge načine.


Čitaće se ljubavno štivo u kojem ima nečeg nestvarnog i ulepšanog, slušaće se muzika koja u sebi ima nečeg nestvarnog. Ovo je vreme kada će biti i nekih ljubavnih skandala. Neki će doživeti suočavanje sa zabludama, drugi prevare ili razočarenja, ili pak neiskrene odnose sa drugima. To ne mora biti samo u ljubavi, partnerstvu, nego i u prijateljstvu ili u poslu. Povedite računa i ne verujte puno obećanjima.

Kontakti s osobama koje su mngo mlađe od vas


Ovih dana možete potrošiti novac na neku zabavu koja daje lažni osećaj zadovoljstva ili na iluziju lepote i ljubavi, koje čine stvarnost čarobnom. Isto tako, novac u možete izgubiti ili vam ga neko lako može ukrasti.


Već sledećeg vikenda mogućnost da na neobičan ili drugačiji način, poseban po nečemu, uživate u lepoti, zadovoljstvu ili u novoj ljubavi.


Biće povoljno vreme za iznenadna, neočekivana nova poznanstva na mestima gde niste ni slutili i u situacijama koje nisu uobičajene. Ovde ima mogućnosti da doživite zanos i oduševljenje, kratkotrajnog, ali jedinstvenog daha. Iznenadni susreti i pozivi, mogu vam učiniti ove dane posebnima.


Kretivnost je sada obojena originalnošću, pa svi oni koji se bave profesijama vezanim za pisanje mogu izaći iz koloseka i ući u nešto novo, izazovno i neobično. Sada se i do novca može doći neočekivano, iznenada. Može se ukazati prilika koju treba iskoristiti za brzu zaradu ili neki iznenadni dobitak.


Sveusvemu, stiže nam talas dobrog raspoloženja, pozitivne energije, radosne atmosfere i zadovoljstva, na nekom skupu ljudi, može dovesti do otpočinjanja ljubavi koje su pune pozitivnog naboja i osećaja sreće.


Ovo je vreme i dobre zabave, radosnih druženja uz mnogo smeha, priče i zabave, sa nekim ko zna zanimljivo da priča, ko zna da bude zabavan, jer je pun raznih znanja i iskustva, a takođe, ko ume sve to u društvu da pokaže na duhovit i zabavan način. Tih dana je naročito moguća ljubav na putovanju, na nekom skupu obrazovanih ljudi, na nekom seminaru ili u društvu stranaca, i slično.


Venera u Blizancima donosi i flert, često i sa više osoba. Neki mogu ući i u dvostruku vezu. Ona im može da stvori pometnju, izazove trač ili skandal, naročito kod javnih ličnosti. Tabloidi će imati šta da objave, sve vezano uz skandale i prevare, izjave da je neko nekog obrukao, da sramoti svojim ponašanjem, i slično.
Neozbiljnosti i površnosti sada ima više, kao i neobaveznih i neozbiljnih veza, koje podsećaju na školske ljubavi, simpatije. Pazite kome ćete se poveravati, jer sada ima više onog 'rekla-kazala', bavljenja drugima i ogovaranjima, nego bavljenja sobom.


Mnogi će imati sreće na ispitima, ali i u komunikciji, prodaji, razmeni i kupovini, naročito automobila, mobilnog, kompjutera ili časopisa i knjiga.


Oni koji sada moraju da uče, mogu ih pomesti drugi - provod ili zabava. Neka osoba lako će im odvući pažnju od knjige i učenja. Sada će se, međutim, više i učiti ono što nas zanima, ono što volimo, dok je Venera u Blizancima.


Ovo je pravo vreme da krenete na neku obuku - vožnje, plesa, lepog pisanja, izražavanja, pozitivnog razmišljanja ili neke veštine komunikacije.


Sada možete saznati nešto više i o tome kako nekog upoznati, steći novu ljubav ili prijateljstvo, jer se sada mogu uspešno rešavati problemi vezani - za komunikaciju, saradnju sa ljudima i okolinom, rešavanje konflikata u komunikaciji ili u vezama.


Potrudite se da i vi sada lepim rečima, gestovima i ponašanjem rešite probleme u komunikaciji, poboljšate odnose sa drugima - odabranim rečima uz više fleksibilnosti, tolerancije i uvažavanja tuđeg mišljenja.

🐉

Predhodna stranica