...

Venerine duboke želje

Venera u Škorpionu

"Nemojte pokvariti ono što imate, ne priklanjajte se starim željama i delima kada niste imali ono što sada imate; ne zaboravite da ono što sada imamo je nekada bilo među stvarima koje smo se nadali da ćemo imati."
- Epikur

Venera u Škorpiji je duboko emotivna, ali su joj seksualne želje veoma jake i strastvene. Škorpija je Marsov znak i poseduje veliku energiju koju želi da podeli sa vama. Znak Škorpija se uvek vezuje za seks i posesivnost…Venera u Škorpiji će uraditi sve da sazna istinu, pronicljiva je, ume da nađe sve skrivene tajne, otkrije osećanja koja su sakrivena. Ona i te kako ume i da voli ali i da mrzi i prezire. Sklona je da se sveti kada je povređena ili ostavljena. Kod ove Venere u Škorpiji je sve crno ili belo – nema sredine. Ili voli do srži svog postojanja ili isto tako mrzi. Ona je svesna da je opasna femme fatale, ali ona skriva svoju osvetoljubivost svojim zavodljivim osmehom, nežnošću i njenim umiljatim glasom.

Pazite kako se prema njoj ophodite. U slučaju da je ponizite nikada vam to neće zaboraviti. U stanju je jako dugo da mrzi i da ne zaboravlja stvari godinama pa čak i decenijama. Strast je ono što je vodi i ne ume drugačije. Opasno je biti voljen od strane nje, ali i voleti ovu Veneru u Škorpiji. Ona reaguje, ona oseća iz dubine duše, spremna je život da zameni ljubavlju. Ona zna da bude zapovednički nastrojena i nadmeno raspoložena, po malo sarkastična i hladna, ali vrlo brzo dolazi do usijanja, gde bukvalno izgori, koliko zna da poludi. Teško prihvata poraze u ljubavi, ali kada voli, ona voli do groba, i ona nikada neće otići od onoga koga voli!

Ponašanje ove Venere je uvek sa dozom misterije. Ove žene znaju da izgledaju fatalno pa čak i kad su u farmerkama, patikama ili kako god… Čak i njihov hrapav glas postaje zavodnički. Ove Žene Venere u Škorpiji su prave opasnice. Njima možete i podmetnuti nogu, ali se one neće saplesti. ...Stanite za momenat. Možda ćete otkriti smisao života. Ona već jeste. Naučiće i vas. U svakom slučaju, treba da ste polaskani što vas je udostojila pogledom. Ova Venera ne trpi muskarce slabiće. Ona u čoveku traži ambiciju i hrabrost. Traži saputnika jačeg od sebe, na koga će biti ponosna a koji neće ugroziti njenu individualnost. Od njega se očekuje da bude snažan, muževan, i zgodan iznad proseka. <>Strastvrenost – odlika njenog karaktera, mora da vam je privukla pažnju. Mnogi muškarci čuli su golicave priče o strasnosti Škorpija. Priče su tačne. Ona je nabijena emocijama, mada ih skriva, a pred svetom je meka kao svila…ali ona ostavlja svoj trag na svemu što dodirne.

Eh...

Venera, planeta ljubavi kreće u dubokim, tamnim vodama Škorpiona. Ljubav je sada transformacijski usmerena na bojno polje, u najmanju ruku. To je uranjanje u želje, strahove, strasti i ljubomoru, koji su u izobilju. Znajte, Škorpion ne čini ništa na pola. Zato se čuvajte sada - napadi su i spreda i od pozadi.

Gledajte da svoje odnose ne dovedete u krajnosti u idućih nekoliko nedelja. Deo nas koji su konzervativni ičiće do tačke terora na ljubavnom planu, i neće prezati od upotrebe bilo kakvog oružja da bi realizovali ono što žele. A glavna tema - ljubomora. Ako smo ikada trebali da kažemo nečemu ili nekome zbogom ili pustiti ga da ode - sada kada je Venera u Škorpionu, pravo je vreme.

Vreme je inače kada će naš celi sistem vrednosti, želja i intimnosti proći veliki preobražaj.

Ovaj tranzit Venere od nas ne traži da prihvatimo najnižu granicu onoga što želimo i što smo spremni učiniti da bi dobili - on traži kompletno davanje. Škorpion je poznat po svom upornom pristupu ljubavi. Nakon što Škorpion da svoje srce, on vas ščepa i to će potrajati ništa kraće i ništa manje osim smrti, dok vas zaista ne pusti. Zato ova faza Venere otkriva našu istinsku odanost i strast.

Ako ste bili korektni na ljubavnom planu i verni, onda ćete odjednom osećati emotivni podsticaj i da su vam se uključili svi ljubavni detektori, na ovaj ili neki drugi način. Ako postoji bilo šta nedovršeno na romantičnom planu, možda ćete se osećati kao da je ovo vreme da stvorite ili uništite vezu sa svojim ljubljenim/nom. Venera u Škorpionu inicira način i gura nas ravno na dno crte, do same ivice ponora ili vulkana - kada je u pitanju ljubav i novac. Jesmo ili nismo!

NE, NE MOŽETE IZBEĆI BILO KOJU TEMU KOJA JE U VEZI VENERE ILI ŠKORPIONA I NEMOJTE MISLITI DA SE MOŽETE PROVUĆI BEZ POSLEDICA. IZ OVOG POLOŽAJA SVI IZLAZIMO RANJENI, IZRANJAVLJENI, NEKI MRTVI A NEKI PREPOROĐENI.

🐉

Predhodna stranica