Ljubomora j eznak inferiornosti i nesigurnosti


Numerologija jula: Vreme je za restrukturiranje


Da li je vrijeme za restrukturiranje i postavljanje novih temelja?

Numerologija za jul kaže: "Apsolutno!"

Jul 2022 => 7+6 =13 = 4

Energija 4 uvek pokreće ozbiljnije raspoloženje, zahtevajući da se odmaknemo, pregledamo, vidimo stvari iz praktičnog ugla, a zatim da se organizujemo.

Jun je uveo nekoliko novih informacija koje je potrebno rekonstruisati i integrisati u delove „upravljivih“ podataka koji na neki način mogu početi da se integrišu ovog meseca.

U svetu: Rusija zaoštrava rat u Ukrajini. Neće se skoro završiti. U krjnjem sklučaju mora da se proglasi primirje i pregovori, ali to je tako dalekoooooo! Zalihe padaju. Cene plina na istorijskom vrhuncu. Inflacija.

Numerologija jula je u skladu sa ovim mračnijim tonom. Ipak, lepota energije 4 je njen dar otkrivanja gde su temelji nezdravi i gde postoji potreba za stvaranjem novih temelja i novih korenskih sistema.

4 je broj ograničenja i proći kroz (sa, oko i preko) ograničavajućih uslova i okolnosti. Porodična dinamika je ovde ključna i kada se tada pojavi 4, obično nas pritiska da se nosimo s teškom, ako ne i traumatičnom, porodičnom istorijom. Kao univerzalni mesec, ovo seže dalje od vas i mene. Opseg je naša globalna porodična dinamika.

4 je takođe broj zdravlja u numerologiji. Zdravstvena zaštita i drugi oblici bavljenja kolektivnim zdravljem i dobrobit (jednakost i jednakost) takođe mogu biti glavna karakteristika.

3 načina da maksimalno iskoristite 4 jula meseca

  • Osetite šta vam je na duši, ali se potrudite da ne reagujete. Ovo je vreme da pregledate informacije, istražite činjenice i smislite plan. Osvete nikako!
  • Dozvolite sebi da se prepustite stvarima koje vam pružaju udobnost. Zakažite tu masažu, energetski rad ili pedikir.
  • Gledajte duže na stvari. Organizujte svoje misli oko onoga čime se treba odmah pozabaviti, ali se takođe fokusirajte na dugotrajnije želje i zapišite neke ideje o tome kako to postići.

    Jul je vreme da se skupimo i smislimo sledeće korake. Optimalno, 4 donosi mogućnosti da se stvari razbiju tako da se osećaj kolektivne preplavljenosti može smanjiti.

    U međuvremenu, pojedite malo lubenice! Očisti svoj ormar. Organizujte se u svom privatnom životu tako da se osećate kao da imate malo kontrole nad nečim, čak i ako je to samo vaš radni sto, ormar u spavaćoj sobi ili garaža.

    I na odmor! :D


    @ Lazar 2022.

    Predhodna stranica