Share to FB


Sudbina prema danu rođenja


Svakim danom u tjednu upravlja određena planeta, koja utječe na karakter i sudbinu duše.


PONEDJELJAK (Mjesečev dan):
Ljudi razvijene duhovnosti, veoma osjećajni, nježni i kreativni, no ponekad pretjerano plašljivi i oprezni. 'Majčinskog' instinkta, požrtvovani su za obitelj i željni mirnog života. No, u životu nailaze na mnoge prepreke, ali uspjeh uspiju ostvariti na području umjetnosti, humanizma i socijalne skrbi.

 

UTORAK (Marsov dan):
Puni su životne energije koju iskazuju kroz odlučnost, hrabrost i borbenost. Vole akciju koja ispoljava sav njihov prkos, silovitost, ali entuzijazam. Život im nije jednostavan, no ne daju se smesti sa svog nauma. Do cilja stižu bez obzira na posljedice, jer vjeruju da samo najjači pobjeđuju.

 

SRIJEDA (Merkurov dan):
Vješti su 'majstori' od riječi, putem govora ili pisanja, bilo da je riječ o trgovanju ili novinarstvu. Avantura im je više nego primamljiva, jer život ocjenjuju kao neobičan skup zanimljivih događaja. Nemiran duh i britki um navodi ih na stalno kritiziranje okoline, pa im život protekne u stalnom 'nemiru'.

ČETVRTAK (Jupiterov dan):
Pravi filozofi, koji životne probleme rješavaju mudrim razmišljanjem. Vedre su naravi koja im pomaže da optimizmom napreduju kroz život. Odlučni su u svojim odlukama, ali pravedni i velikodušni. Ne smiju dozvoliti da pretjeraju u avanturama i zabavi, već da uvijek edukativno i pozitivno djeluju na svoju okolinu. 

 

PETAK (Venerin dan):
Profinjenog su smisla za lijepo, pa uvijek žele izgledati atraktivno i privlačno. Veselog su raspoloženja, koje uvijek žele očuvati, bez obzira na nedaće. No, moraju naučiti da ništa u životu se ne stvara na brzinu, te da ne odustaju kad prilike postanu teže nego su zamislili.

SUBOTA (Saturnov dan):

Praktični su i uporni, ali smireni radoholičari, koji drugima ulijevaju povjerenje svojom organiziranošću. Veoma su precizni i metodični, i u naizgled, beznačajnim stvarima: Vole procjenjivati vrline drugih, jer ne vole neozbiljnost i neodgovornost, a pritom najviše vole svoj strogo kontroliran smiren život

NEDJELJA (Sunčev dan):
Velike su vitalnosti koju ispoljavaju kroz dinamičnu karijeru i želju za moći. Ogromnog su entuzijazma, ali znaju postati egocentrični, pa im je jedina želja dobiti dobar položaj u društvu. Odupiru se autoritetima i nameću svoja pravila. Obožavaju kad ih se hvali i nagrađuje, no isto tako mogu biti veoma požrtvovani i velikodušni.

 portalIzlaz na portal         Predhodna stranica         Na pocetak ove stranice